To Skoda Enyaq iV 80x στην Ελλάδα – τιμή

Κοινοποίησε το άρθρο
SKODA ENYAQ iV

Η παρουσία του ηλεκτρικού Skoda Enyaq iV ενισχύεται πλέον και στη χώρα μας με την κορυφαία τετρακίνητη έκδοση 80x, ισχύος 265 ίππων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Tο αυτοκίνητο της Naomi Campbell στις Κάννες

Η BMW χρησιμοποιεί επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στις Κάννες για την παρουσίαση ενός ξεχωριστού οχήματος, το οποίο δημιουργήθηκε για τα...μάτια της Naomi Campbell       Για...

FORD Mustang Mach-E από…δοχεία γιαουρτιού

Η FORD κατάφερε να μειώσει το βάρος της Mustang Mach-E χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερα αποτελεσματική δίαιτα προερχόμενη από τα γιαούρτια       Για την FORD Mustang Mach-E έχουν...

ALFA ROMEO Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport (video)

  Οι εκδόσεις Super Sport επιστρέφουν στην γκάμα της ALFA ROMEO για να τονίσουν τα σπορ χαρακτηριστικά αλλά και να θυμίσουν το αγωνιστικό παρελθόν της...

Το Skoda Enyaq iV 80x έχει έναν επιπλέον ηλεκτρικό κινητήρα εγκατεστημένο στον εμπρός άξονα, ισχύος 109 PS, με την δυνατότητα αυτό να κινείται ως τετρακίνητο επί της ουσίας.

Η συνδυαστική ισχύς του ηλεκτρικού συστήματος ανέρχεται τους 265 ίππους και η ροπή στα 425 Nm (μέση κατανάλωση 17,4 kWh ανά 100 χιλιόμετρα.

Όπως είναι λογικό, η ισχύς αυτή προσφέρει στο μεγάλο ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda δυνατότερες επιδόσεις. Για τα 100 χιλιόμετρα την ώρα από στάση απαιτούνται 6,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου έχει ¨κόφτη” στα 160 χιλιόμετρα την ώρα.

Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας των 82 kWh πραγματοποιείται σε 11 ώρες, σε wallbox ισχύος 11 kW (υπάρχει αντίστοιχης ισχύος ενσωματωμένος φορτιστής) και σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP προσφέρει αυτονομία 490 χιλιομέτρων.

Η ενδεικτική λιανική τιμή του Skoda Enyaq iV 80x στη χώρα μας ορίζεται στα 50.300 ευρώ, ενώ η ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή προ φόρων της συγκεκριμένης έκδοσης βρίσκεται στα 40.565 ευρώ.