Suzuki ACROSS : Το Τετρακίνητο υβριδικό SUV στη χώρα μας

Κοινοποίησε το άρθρο
Suzuki Across

Το Suzuki ACROSS προσφέρει στο σύγχρονο οδηγό αυθεντικές σπορ επιδόσεις, αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

Το κορυφαίο τετρακίνητο υβριδικό SUV που συνδυάζει την ιαπωνική ποιότητα και αξιοπιστία με την εξελιγμένη τεχνολογία Plug-In Hybrid, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την εξηλεκτρισμένη γκάμα της Suzuki.

Ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια για μεγαλύτερη ελευθερία και «πράσινη» καινοτομία, το ACROSS προσφέρει στο σύγχρονο οδηγό αυθεντικές σπορ επιδόσεις αντάξιες ενός supercar, τη μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια και τον πιο πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, πολυτέλειας και ασφάλειας.

Απαράμιλλος συνδυασμός οικονομίας, χαμηλών ρύπων κι εξαιρετικών επιδόσεων εντός και εκτός δρόμου. Το νέο ACROSS επιβεβαιώνει τη θέση του ως γνήσιο τετρακίνητο SUV με τεχνολογία Plug-In Hybrid και επιβλητική εμφάνιση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και την ξεκάθαρη ποιότητα.

Επιπλέον, το νέο Suzuki ACROSS με την προηγμένη τεχνολογία PLUG-IN Hybrid, συμβάλλει σημαντικά στο περιβαλλοντικό όραμα της μάρκας με σκοπό τη μείωση των εκπομπών CO2.

Ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια για μεγαλύτερη ελευθερία και «πράσινη» καινοτομία, το ACROSS είναι ένα SUV με PLUG-IN υβριδικό σύστημα για οδηγούς που ξέρουν τι θέλουν κι επιδιώκουν τόσο τον ενθουσιασμό όσο και την αποδοτική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

Suzuki Across

Με μήκος αμαξώματος 4,64 μέτρα, κατατάσσεται στο D SUV segment της Ελληνικής αγοράς. Η επιβλητική του εμφάνιση δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Κάθε λεπτομέρεια στη σχεδίαση του χαρακτηρίζεται από κομψότητα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή αίσθηση.

Χωρίς συμβιβασμούς ανάμεσα στο εκλεπτυσμένο design και την εξαιρετική απόδοση, το ACROSS απελευθερώνει την ισχύ, τις επιδόσεις και την αυτονομία που προσφέρει η Plug-In τεχνολογία, ξεπερνώντας τα όρια.

Τιμή

Όπως έχει προαναφερθεί το SUZUKI ACROSS παράγεται σε ένα επίπεδο εξοπλισμού, την έκδοση GLX. Διαθέτει τεχνολογία Plug-In Hybrid, τετρακίνηση E-Four και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο e-CVT με paddles (ή χειριστήρια) στο τιμόνι.

Suzuki AcrossΟ πελάτης απολαμβάνει ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού το οποίο περιλαμβάνει ενδεικτικά:

Ζάντες αλουμινίου 19’’, 7 Αερόσακους,  Συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support με 8 προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός-πίσω και Θερμαινόμενο τιμόνι, Καθίσματα με επένδυση δέρμα-ύφασμα, Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού 8 θέσεων, Αυτόματα φώτα Bi-LED, Αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, Έγχρωμη οθόνη LCD 7” στον πίνακα οργάνων, Οθόνη αφής 9″ με Smartphone Linkage και κάμερα οπισθοπορείας, Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με λειτουργία S-FLOW.

Η Ανώτατη Λιανική Τιμή του Suzuki ACROSS ανέρχεται στις 56.280€.