H Toyota φέρνει μικρό crossover στην πλατφόρμα του Yaris

Κοινοποίησε το άρθρο
Η Toyota προχωρά στην δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου compact crossover για την ευρωπαϊκή αγορά. Η αυτοκινητοβιομηχανία μόλις επιβεβαίωσε τις πληροφορίες με την επίσημη ανακοίνωση της επερχόμενης παρουσίασης ενός ακόμα μοντέλου υψηλών προδιαγραφών.
Η Toyota εξηγεί ότι το όχημα θα βασίζεται στην πλατφόρμα GA-B, η οποία εφοδιάζει το νέο Yaris . Ωστόσο, το crossover δεν θα είναι απλά μια ψηλή και περιπετειώδης έκδοση του hatchback καθώς ο κατασκευαστής θέλει να του δώσει μια ξεχωριστή εμφάνιση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από το πρώτο rendering που υποδηλώνει ότι θα έχει μια μυώδη εμφάνιση και πιθανότατα θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Yaris. Ωστόσο, πιθανότατα δεν θα είναι μεγαλύτερο από το C-HR, και θα τοποθετηθεί κάτω από αυτο όσον αφορά τις διαστάσεις και τις τιμές.

Σε αυτό το σημείο, η Toyota δηλώνει ότι θα ξεκινήσει το νέο crossover αργότερα φέτος με την παραγωγή του που θα πραγματοποιηθεί στο Onnaing, κοντά στο Valenciennes της Γαλλίας, μαζί με το νέο Yaris. Το όνομα του νέου compact SUV, οι τελικές του φωτογραφίες οι τιμές και το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του στην αγορά θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στον χρόνο.

“Αυτό το μοντέλο θα προσθέσει στην επιτυχία του Yaris στην Ευρώπη και μαζί, αναμένουμε ότι αυτά τα οχήματα θα αντιπροσωπεύουν περίπου το 30% του όγκου πωλήσεων της Toyota στην Ευρώπη έως το 2025”, προσθέτει ο Harrison.