Ο πρωταγωνιστής των SUV δικός σου από 179 ευρώ το μήνα

Κοινοποίησε το άρθρο
Ο πρωταγωνιστής των SUV

Ο πρωταγωνιστής των SUV, με μοντέρνο design και κουπέ φόρμα, διακρίνεται τόσο για τα κορυφαία συστήματα ασφάλειας που διαθέτει ήδη από το βασικό του εξοπλισμό όσο και για ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε επίπεδο συνδεσιμότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

Ο πρωταγωνιστής των SUV που αναμφισβήτητα κυριαρχεί στην Ελλάδα, στην ίσως ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς αυτοκινήτου, αυτή των SUV είναι το Volkswagen TRoc!

Με άφθονους χώρους για 5 άτομα με τις αποσκευές τους και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, δεν αποτελεί έκπληξη ότι το νέο T-Roc έχει μία εντυπωσιακή εμπορική επιτυχία τη χρονιά που διανύουμε!

Η KosmocarVolkswagen κάνει την απόκτηση ενός Volkswagen TRoc πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ με το «Volkswagen MORE for you», ένα νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Ο πρωταγωνιστής των SUV

Αναλυτικά το Volkswagen More for you προσφέρει:

  • Online Bonus έως 700€
  • Από 179€ το μήνα*
  • 1η δόση 4 μήνες μετά

* Η χρηματοδότηση αφορά T-Roc 1.0 TSI 110PS Discover με αξία αυτοκινήτου 20.300€, Προκαταβολή 32,4%, Ονομαστικό επιτόκιο 3,5% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 4,83%), χρονική διάρκεια 48 μήνες, δόση 179€/μήνα πλην τελευταίας 8.869€ (περιλαμβάνονται άτοκα έξοδα διαχείρισης υπέρ τρίτων, προστασία δανείου Α και εξάμηνη ασφάλιση οχήματος).

Επιπλέον, περιλαμβάνονται 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 4 χρόνια service και 6 μήνες ασφάλιση.

Μάθετε περισσότερο μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Volkswagen εδώ.