Το XC60 με Android και εφαρμογές Google

υπηρεσίες και εφαρμογές Google

Η Volvo Cars παρουσιάζει μια σειρά από αναβαθμίσεις για το εμβληματικό μεσαίο της SUV, το XC60.

Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζει η προσθήκη του νέου συστήματος infotainment, με Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google, που καθιστά το best seller της Volvo πιο έξυπνο από ποτέ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

διόδια στην Εγνατία Οδό

Διόδια στην Εγνατία Οδό : Τέσσερις νέοι σταθμοί είσπραξης

0
Από τις 12 Μαΐου έχουμε και νέα διόδια στην Εγνατία Οδό. Ο λόγος για τους πλευρικούς σταθμούς Βαφέικα, ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, στον πλευρικό Σταθμό του...
Mercedes Sprinter

Ανάκληση για Mercedes Sprinter. Δείτε αν σας αφορά

0
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Mercedes-Benz ΕΛΛΑΣ ΜΟΝ. Α.Ε.Ε., γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των Mercedes στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών φορτηγών...
Hyundai Motorsport

Η Hyundai Motorsport ανανέωσε με τους Thierry Neuville και Ott Tänak

0
Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε νέα πολυετή συμβόλαια με τους οδηγούς της ομάδας στο FIA World Rally Championship (WRC) Thierry Neuville και Ott Tänak Η Hyundai...

Το διαισθητικό σύστημα infotainment επόμενης γενιάς προσφέρει στους πελάτες πρωτόγνωρες δυνατότητες εξατομίκευσης και απαράμιλλη συνδεσιμότητα, η οποία ενισχύεται περαιτέρω με το λανσάρισμα του εντελώς νέου Πακέτου Digital Υπηρεσιών.

Επίκεντρο του Πακέτου Digital Υπηρεσιών είναι η πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google*, που περιλαμβάνουν φωνητική βοήθεια μέσω του Google Assistant, την καλύτερη πλοήγηση στην κατηγορία μέσω του Google Maps και μια ευρεία γκάμα αποκλειστικά in-car εφαρμογών μέσω του Google Play.

Με την εγγραφή σε ένα Πακέτο Digital Υπηρεσιών, οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών και των χαρακτηριστικών που προσφέρονται στο πακέτο. Όλο το hardware που απαιτείται για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες υπάρχει ήδη στο αυτοκίνητο και όλα τα δεδομένα που απαιτούνται συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Το Volvo Car Group είναι ο πρώτος οργανισμός που συνεργάζεται με την Google για να εξοπλίσει τα αυτοκίνητά της με σύστημα infotainment με Android και ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google.

Έπειτα από χρόνια στενής συνεργασίας των δύο εταιρειών για την εξέλιξη του συστήματος, το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge έγινε το πρώτο μοντέλο Volvo που το ενσωματώνει.

Αυτό καθιστά το XC60 το επόμενο βήμα στο εν εξελίξει λανσάρισμα των συστημάτων infotainment με Android στα αυτοκίνητα Volvo.

Παρόλο που οι κύριες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην καρδιά του XC60, οι σχεδιαστές της Volvo Cars προχώρησαν επίσης σε μία σειρά από διακριτικές αναβαθμίσεις στο εξωτερικό design, οι οποίες περιλαμβάνουν μία νέα μάσκα, νέο εμπρός προφυλακτήρα και νέα εξωτερικά χρώματα, καθώς και νέες επιλογές στους τροχούς.

Τα νέα υλικά στο εσωτερικό περιλαμβάνουν πολυτελείς επιλογές χωρίς τη χρήση δέρματος, καθώς και την υφασμάτινη επένδυση City Weave, προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης.

Το XC60 MY2022 θα μπει στην παραγωγή στο τέλος Μαΐου.

googlenews