Χάμιλτον: Θα μείνω στην F1 όσο αυτή με κάνει να χαμογελάω

Κοινοποίησε το άρθρο
Lewis-Hamilton

Ο Λιούις Χάμιλτον λέει ότι θα «προχωρήσει» από τη Φόρμουλα 1 όταν μπαίνει μέσα στο μονοθέσιο και δεν τον κάνει πλέον να χαμογελά.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι, στα 36, ο τρίτος παλαιότερος οδηγός στο τρέχον πρωτάθλημα, ακολουθώντας τους Kimi Raikkonen και Fernando Alonso.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Tο αυτοκίνητο της Naomi Campbell στις Κάννες

Η BMW χρησιμοποιεί επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στις Κάννες για την παρουσίαση ενός ξεχωριστού οχήματος, το οποίο δημιουργήθηκε για τα...μάτια της Naomi Campbell       Για...

FORD Mustang Mach-E από…δοχεία γιαουρτιού

Η FORD κατάφερε να μειώσει το βάρος της Mustang Mach-E χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερα αποτελεσματική δίαιτα προερχόμενη από τα γιαούρτια       Για την FORD Mustang Mach-E έχουν...

ALFA ROMEO Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport (video)

  Οι εκδόσεις Super Sport επιστρέφουν στην γκάμα της ALFA ROMEO για να τονίσουν τα σπορ χαρακτηριστικά αλλά και να θυμίσουν το αγωνιστικό παρελθόν της...

Δεδομένου αυτού, η συζήτηση για το πότε θα τερματίσει την καριέρα του έχει αρχίσει να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, ειδικά τώρα που δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό της με τη Mercedes .

Μιλώντας στο Formula for Success , ο Βρετανός δήλωσε ότι πρόκειται να μείνει στο άθλημα για όσο διάστημα αυτό φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

«Πρέπει να βρείτε αυτό που είστε παθιασμένοι και τι σας αρέσει να κάνετε. «Έχουμε μόνο μία ζωή. Πρέπει να απολαύσετε αυτό που κάνετε. Πρέπει να βρίσκεις την ευτυχία κάθε μέρα σε αυτό που κάνεις και νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να ζήσω τη στιγμή.

«Ναι, είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος η F1, αλλά όταν μπαίνω σε αυτό το μονοθέσιο και βάζω το κράνος, η ομάδα ξεκινά το αυτοκίνητο και φεύγω από το γκαράζ, έχω το μεγαλύτερο χαμόγελο. Ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια αγώνων.

“Αν υπάρξει η μέρα που δεν θα συμβαίνει, δεν θα έχω αυτό το χαμόγελο, θα ξέρω ότι έχει φθάσει η στιγμή να φύγω και πρέπει να προχωρήσω σε κάτι άλλο.”