Η Volvo Car Hellas επενδύει στα έμπειρα στελέχη της

Η Volvo Car Hellas συνεχίζει τον οργανωτικό μετασχηματισμό της, χτίζοντας ένα μοντέρνο προφίλ λειτουργίας που θα υποστηρίξει την υλοποίηση της Παγκόσμιας Στρατηγικής του Ομίλου τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Kωνσταντίνος Καπουτσής, σε συνέχεια της πετυχημένης πορείας του στη Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου της Εταιρείας τα τελευταία 3 χρόνια, αναλαμβάνει τη θέση του Business & Retailer Development Manager. Ο κ. Καπουτσής διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου σε θέσεις ευθύνης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Alfa Romeo Giulia: Aπό 7.300 ευρώ έως και 16.500 ευρώ φθηνότερη

0
Με τη νέα γκάμα εκδόσεων, η Alfa Romeo Giulia προσφέρει μια ευρεία σειρά επιλογών, με διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού και διαφορετικά επίπεδα απόδοσης, αλλά κοινό...

Πρωτιά της Volvo σε πωλήσεις plug-in υβριδικών στην Ελλάδα

0
Χάρη σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό δεύτερο εξάμηνο, η Volvo Car Hellas περιόρισε σημαντικά τις επιπτώσεις που είχε η πανδημία στα αποτελέσματά της. Η εταιρεία...

Nissan e-NV200 Winter Camper: Ένα πρωτότυπο, αμιγώς ηλεκτρικό camper van

0
Εμπνευσμένο από τον ενθουσιασμό για την εξερεύνηση συναρπαστικών χειμερινών προορισμών, η Nissan αποκάλυψε πρόσφατα το όραμά της για  την βιώσιμη κινητικότητα και στην περιπέτεια:...

Ο κ. Χαράλαμπος Χαρίτος αναλαμβάνει τη θέση του Retail Sales Manager, καθώς και τη λειτουργία VOLVO SELEKT για τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα του Επισήμου Δικτύου Volvo. Από το 2012 στη Volvo Car Hellas, εκτός από τη διαχείριση της προϊοντικής γκάμας και την προϊοντική εκπαίδευση του Επίσημου Δικτύου, ο κ. Χαρίτος είχε και την ευθύνη διαχείρισης σειράς από projects για τη δημιουργία και το λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών από τη Volvo Cars στην ελληνική αγορά (Volvo On Call, Volvo Online Ordering).

Ο κ. Χαρίτος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ΟΠΑ (ΑΣΟΕΕ) και έχει πολυετή προϋπηρεσία σε premium μάρκες αυτοκινήτου, στα τμήματα After Sales και Marketing.

Ο κ. Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas δήλωσε: “Και αυτές οι αλλαγές σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τη Volvo Car Hellas.  Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κρούσης της VCH, η οποία επιφορτίζεται με την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα της Ηλεκτροκίνησης, αποτελείται από ανθρώπους με γνώσεις, όραμα και ήθος, όπως ο κ. Καπουτσής και ο κ. Χαρίτος.”

googlenews