KOSMORIDE: Προσφέρει και πρόγραμμα απόσυρσης εκτός της επιδότησης

Κοινοποίησε το άρθρο
KOSMORIDE_10

Η KOSMORIDE, η κορυφαία εταιρεία Ε-Βikes στην Ελλάδα, παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους.

Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα Ε-Βike για εσένα.

Η καινοτόμα πολιτική της KOSMORIDE προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ.

Τα οφέλη αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την KOSMORIDE είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

Ελάτε στο 1ο KOSMORIDE experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21) και πραγματοποιείστε ένα test drive σε όποιο μοντέλο θέλετε και φύγετε με το δικό σας E-Bike, που θα σας… φορτίσει τη ζωή!