Τι να κάνετε αν κλειδωθείτε έξω από το αυτοκίνητό σας (+video)

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα για έναν οδηγό, από το να κλειδωθεί έξω από το όχημά του ενώ τα κλειδιά, βρίσκονται κάπου μέσα στο όχημα. Πολλοί το έχουν πάθει και αρκετοί ακόμα ίσως βρεθούν στην άβολη αυτή θέση.
Στο διαδίκτυο, υπάρχουν αρκετά βίντεο μέσω των οποίων παρέχονται συμβουλές και tips για το πώς θα ανοίξετε την πόρτα του τετράτροχου, με βοήθεια από τρίτους ή όχι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

40 χρόνια γιορτάζει το Nissan Maxima

0
H Nissan γιορτάζει τις τέσσερις δεκαετίες του κορυφαίου της τετράθυρου σπορ αυτοκινήτου, με το λανσάρισμα της έκδοσης περιορισμένης παραγωγής,  Maxima 40th Anniversary Edition Το Maxima...

Οι νέες BMW M3 Sedan και BMW M3 Competition Sedan

0
Μετρώντας 35 χρόνια αφότου η πρώτη BMW M3 έκανε την εμφάνισή της στην αυτοκινητιστική σκηνή, η BMW M GmbH παρουσιάζει την τελευταία γενιά των...

37ο Ράλλυ Φθιώτιδος. Με τον φακό…

0
Με τις καιρικές συνθήκες να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, οι Ιωάννης Παπαδημητρίου-Γεώργιος Πολυζώης Skoda Fabia R5, κέρδισαν και τις τρεις Ειδικές...

Δημοσιεύουμε το βίντεο από το Consumer Reports. Όπως σημειώνεται στο βίντεο, αρχικά δεν πρέπει να πανικοβληθείτε. Αν είσαστε κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, εκεί έχουν τα κατάλληλα εργαλεία – ένα που μοιάζει και φουσκώνει σαν μπαλόνι, το τοποθετείτε στη πόρτα έτσι ώστε να δημιουργηθεί άνοιγμα από όπου θα περάσει ένας γάντζος και με τις κατάλληλες κινήσεις θα ανοίξει τη πόρτα.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας, τοποθετώντας μια σφήνα, ή ένα κατσαβίδι στην πόρτα (όπως βλέπετε στα παρακάτω βίντεο που αλιεύσαμε από το youTube) από όπου μπορείτε να γλιστρήσετε μέσα ένα σίδερο με γάντζο.

Αν βρίσκεστε σε τοποθεσία που δεν υπάρχει κοντά βενζινάδικο, μπορείτε να καλέστε την αστυνομία ή την ασφαλιστική σας (εκείνοι θα καταφέρουν να το ανοίξουν αλλά πιθανόν να σας κοστίσει). Επιπλέον, υπάρχουν και εφαρμογές (app), μέσω των οποίων μπορείτε να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας!

Δείτε το βίντεο

 

https://www.youtube.com/watch?v=M0v6O-sFl_g