Χόρνερ: “Έχουμε να προετοιμαστούμε τόσο καλά από το 2013”

Κοινοποίησε το άρθρο

Το “αφεντικό” της Ρεντ Μπουλ στην F1, Κρίστιαν Χόρνερ ισχυρίζεται ότι η ομάδα του φέτος βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από το 2013, δηλαδή όταν πήρε χρονικά το τελευταίο  πρωτάθλημα της.

Πολλοί θεωρούν, μεταξύ άλλων και ο δις πρωταθλητής Μίκα Χάκκινεν ,ότι η Ρεντ Μπουλ είναι ο άμεσος ανταγωνιστής της Μερσέντες για τον τίτλο, με την Φερράρι να μένει σε δεύτερη μοίρα.

Christian Horner jumps to Max Verstappen's defence following heavy ...

Ο Κριστιάν Χόρνερ δήλωσε χαρακτηριστικά στο Autosport ότι: “Θα είναι μια συναρπαστική χρονιά και πολύ έντονη. Οι αγώνες θα είναι μεγάλοι και γρήγοροι. Και κατά την άποψη μου νιώθω ότι μπαίνουμε στην σεζόν πιο προετοιμασμένοι ή έχουμε προετοιμαστεί με το καλύτερο τρόπο από το 2013 (η τελευταία χρονιά που η Ρεντ Μπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα της F1).

Σίγουρα στην υβριδική εποχή, έχουμε τις καλύτερες off-season. Μπαίνουμε στην δεύτερη χρονιά συνεργασίας με την Honda και νιώθουμε ότι είναι πιο ολοκληρωμένη (η συνεργασία), είναι μέρος της ομάδας τώρα (η Χόντα). Είμαστε χαρούμενοι – είμαστε αλήθεια χαρούμενοι που θα τρέξουμε σε αγώνα”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης