Η Honda αποκαλύπτει το πεντάθυρο Civic 11ης γενιάς

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Honda δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου πεντάθυρου Civic 11ης γενιάς, του κορυφαίου στην κατηγορία hatchback μοντέλου της μάρκας.

Το Civic παραμένει βασικό μοντέλο της Honda στην Ευρώπη και η τελευταία γενιά βασίζεται σε μία κληρονομιά σχεδόν 50 χρόνων, συνεχίζοντας να προσφέρει την πρακτικότητα, την άνεση και την ελκυστική σχεδίαση που έχουν απογειώσει τη φήμη του μοντέλου.

Το νέο Civic γίνεται τώρα το επόμενο μοντέλο της μάρκας που εφοδιάζεται με το προηγμένο υβριδικό σύστημα e:HEV, το οποίο συνιστά και το μοναδικό διαθέσιμο κινητήριο σύνολο, και εκπληρώνει το στόχο της Honda να εξηλεκτρίσει όλα τα Ευρωπαϊκά mainstream μοντέλα της μέχρι το 2022.

Έχοντας ήδη χρησιμοποιηθεί στα πρόσφατα λανσαρισμένα Jazz e:HEV και Jazz e:HEV Crosstar, το CR-V e:HEV και το νέο HR-V e:HEV που θα αρχίσει να πωλείται αργότερα μέσα στην χρονιά, το ευρέως αναγνωρισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες του νέου Civic το τέλειο μίγμα απολαυστικών επιδόσεων και απόδοσης.

Από το 1972 που λανσαρίστηκε, το Civic έχει τύχει θερμής αποδοχής από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 27 εκατομμύρια μονάδες σε 170 ηπείρους. Το νέο Civic e:HEV προτίθεται να συνεχίσει αυτή την επιτυχία και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από το Φθινόπωρο του 2022.