AUDI A6 & A7 2024: Αέρας ανανέωσης και…εξατομίκευσης

Κοινοποίησε το άρθρο

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και ανανέωση στα…σημεία αναμένονται τα AUDI A6 & A7.

Τα νέα AUDI A6 & A7, εκτός από τις νέες επανασχεδιασμένες εξοπλιστικές εκδόσεις, με ανεξάρτητα σχεδιαστικά στοιχεία εμπρός και πίσω, θα διαθέτουν έντονα χρώματα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, νέα σχέδια ζαντών και αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.

Το face-lift φέρνει και περισσότερες επιλογές για εξατομίκευση, καθώς το εσωτερικό θα μπορεί πλέον να σχεδιαστεί ανεξάρτητα από το εξωτερικό πακέτο.
Θα υπάρχουν οι επιλογές basic, advanced και πακέτων S line για το εξωτερικό του A6 Sedan και Avant και μεταξύ της basic και S line για το A7 Sportback.
Κάθε έκδοση εξοπλισμού θα χαρακτηρίζεται από μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία εμπρός και πίσω. Το Singleframe με κυψελοειδή δομή είναι το νέο καθοριστικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Στην basic έκδοση και των δύο μοντέλων, το μπροστινό μέρος είναι φινιρισμένο σε Matte Black με πλαίσιο χρωμίου. Στην advanced, που προορίζεται ειδικά για το A6, η γρίλια του ψυγείου έχει φινίρισμα σε Dark Chrome. Το μπροστινό μέρος ξεχωρίζει από τις πλευρικές εισαγωγές αέρα και το πίσω μέρος με διαχύτη στη νέα δυναμική σχεδίαση με πλαστική διακοσμητική λωρίδα σε ασημί Selenite. Υπάρχουν ακόμα σπορ ζάντες 18 ιντσών.

Η S-line θα είναι διαθέσιμη και για τα δύο μοντέλα και θα ξεχωρίζει από το Singleframe με ένθετα χρωμίου. Στο A6, ο πίσω διαχύτης έχει επανασχεδιαστεί και η λωρίδα του είναι βαμμένη σε Platinum Grey. Στο A7 είναι φινιρισμένη σε Chrome. Επιπλέον, το εξωτερικό της S line του A6 έχει επίσης επανασχεδιασμένες πλευρικές μπροστινές εισαγωγές αέρα με στοιχεία σε Matte Black με ένθετα Platinum Grey, πιο φαρδιά πλαϊνά μαρσπιέ, ζάντες 19 ιντσών και σπορ ανάρτηση.

Για το εσωτερικό υπάρχει το πακέτο S line, το οποίο βασίζεται στο εσωτερικό του προηγούμενου S line sport πακέτου. Το ταμπλό και η επένδυση οροφής είναι σε μαύρο χρώμα, ενώ το σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, με μαύρα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, διαθέτει ραφές αντίθεσης, συμπεριλαμβανομένων των λαβών του τιμονιού από διάτρητο δέρμα. Το υποπόδιο και τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Υπάρχουν ακόμα καθίσματα επενδυμένα με ύφασμα “Sequenz” και συνδυασμό δέρματος για το A6 και από μικροΐνες Dinamica “Frequenz” με συνδυασμό δέρματος με ανάγλυφο S στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων για το A7. Τα διακοσμητικά μαρσπιέ των μπροστινών και πίσω θυρών με ένθετα αλουμινίου είναι φωτιζόμενα και έχουν γράμματα S μπροστά.

Ο ήδη πλούσιος βασικός εξοπλισμός, θα διαθέτει και το Audi virtual cockpit. Προσφέρει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών και ανάλυση full HD 1.920 x 720 pixel. Ο χειρισμός του γίνεται μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού και υπάρχει η επιλογή της κλασικής προβολής ή της όψης infotainment. Επίσης, οι βασικοί προβολείς στα A6 και S6 αναβαθμίζονται σε φώτα full LED με φωτεινή υπογραφή των φώτων πορείας-ημέρας. Η υποβοήθηση στάθμευσης park assist plus θα είναι πλέον στάνταρ.

Συνολικά δώδεκα εξωτερικά χρώματα θα είναι διαθέσιμα για τα AUDI A6 και A7 και τις αντίστοιχες S εκδόσεις τους. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα Arcona White και Madeira Brown Metallic. Το Grenadine Red Metallic και το Ascari Blue Metallic θα είναι διαθέσιμα για τα μοντέλα S και τα πακέτα S line. Τα διακοσμητικά ένθετα στο εσωτερικό θα είναι διαθέσιμα σε οκτώ διαφορετικές εκδόσεις. Νέες προσθήκες θα είναι τα ένθετα ξύλου σε Olive Tree Natural και Ash Volcanic Grey Natural και ένθετα καλυμμένα με μικροΐνες Dinamica.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, τα νέα AUDI , στις περισσότερες από τις μισές εκδόσεις τους θα έχουν πλέον σκούρες ζάντες. Τα A6 θα διατίθενται στάνταρ με ζάντες από σφυρήλατο αλουμίνιο 17 ιντσών, σε σχέδιο 10 ακτίνων και ελαστικά 225/60. Οι τροχοί 18 ιντσών θα έχουν πλέον επίστρωση σε Graphite Grey.
Θα υπάρχουν επίσης ζάντες 19 ιντσών με 5άκτινη σχεδίαση. Οι γυαλιστερές ζάντες 20 ιντσών σε 10άκτινο σχέδιο σε Platinum Grey θα διατίθενται σε Black Metallic χρώμα, ενώ οι ζάντες 21 ιντσών σε Graphite Gray με γυαλιστερό φινίρισμα και σχεδιασμό 5 διπλών ακτίνων V.
Νέες στην γκάμα των A6 θα είναι οι 5άκτινες σπορ ζάντες 21 ιντσών,με σχεδιαστική γεωμετρία που βοηθά στην ψύξη των φρένων.

Για το A7 Sportback, οι ζάντες 19 ιντσών σε σχεδίαση ακτίνων 10-Y θα διαθέτουν πλέον φινίρισμα Graphite Grey. Οι ζάντες 20 ιντσών 5 διπλών ακτίνων, στάνταρ εξοπλισμός για το S7, θα είναι βαμμένες στο Platinum Gray. Οι σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών, σε διπλό παράλληλο 5άκτινο σχέδιο θα είναι γυαλισμένες. Μια άλλη νέα προσθήκη στην γκάμα είναι οι 5άκτινες γυαλιστερές ζάντες 20 ιντσών σε σχέδιο Evo σε μαύρο ματ και οι ζάντες 21 ιντσών, που θα διατίθενται σε Matte Dark Gray.

Τα ανανεωμένα AUDI A6 και Α7 model year 2024, θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάβαση στην Πάρνηθα, μιας άλλης εποχής

Σπάνια, συλλεκτικά αυτοκίνητα θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην Ανάβαση της Πάρνηθας που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ   Μια εκδρομή στην πανέμορφη, αλλά ταλαιπωρημένη, Πάρνηθα είναι...

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

JEEP Willys Dispatcher : Ο θρύλος στην…πρίζα (video)

  Το θρυλικό JEEP Willys αναβιώνει με στοιχεία από το παρελθόν και δηλώνει έτοιμο να σκαρφαλώσει στα βουνά, έχοντας πλέον εξηλεκτρισμένη κινητήρια δύναμη   Το σκληροτράχηλο Willys...

PEUGEOT 9X8 2024 : Μπαίνει στη μάχη με αξιώσεις (video)

  Αποκαλύφθηκε το PEUGEOT 9X8 προδιαγραφών 2024, το οποίο θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA     Το εντυπωσιακό PEUGEOT 9X8, ανανεώθηκε και ετοιμάζεται να...

KIA K4 : Η επιστροφή των σεντάν

To K4 είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που μας αποκαλύπτει πως θα είναι τα μελλοντικά σεντάν της ΚΙΑ     Σε μια εποχή που όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες εμπλουτίζουν...

O Kalle Rovanpera στις πίστες (video)

  Ο Rovanpera δοκιμάζει το νέο του αυτοκίνητο με το οποίο θα λάβει μέρος στο PORSCHE Carrera Cup     Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Kalle...