Το ανανεωμένο Citroen C3 στην Ελλάδα από 13.500 ευρώ

Κοινοποίησε το άρθρο

To C3 είναι το best-seller στη γκάμα των μοντέλων της Citroën και βρίσκεται μέσα στην κορυφαία 5άδα του B segment, ενώ είναι και το κορυφαίο στις προτιμήσεις των εταιρικών πελατών σε αυτή την κατηγορία (στοιχεία έως και το τέλος Δεκεμβρίου του 2019).

Χαρισματικό και ιδιαίτερα γοητευτικό, το C3 συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, με την τόνωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, την προσωπικότητα που ενισχύεται από τους χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, αλλά και την άνεση που κάνει τα μοντέλα της Citroën να ξεχωρίζουν.

Το μοντέλο που έδωσε νέα ώθηση στις πωλήσεις της Μάρκας από το 2016, φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 750.000 ανθρώπων παγκοσμίως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

Με την ξεχωριστή αισθητική και το μοναδικό του σχήμα, σε μια κατηγορία γεμάτη με στερεότυπα, το Νέο Citroën C3 συνεχίζει να ταράζει τα νερά της αγοράς. Το δυναμικό στυλ του νέου μπροστινού μέρους, που υλοποιεί τη νέα “υπογραφή” από το πρωτότυπο CXPERIENCE, έχει νέα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέες ζάντες αλουμινίου 16” και 17”, καθώς και νέα σχεδίαση στα Airbump® για ένα πιο δυνατό look.

Ένα εύχρηστο μοντέλο με χρήσιμες σύγχρονες τεχνολογίες που συνδυάζουν γαλήνη και ηρεμία σε καθημερινή βάση. Χαρακτηριστικά της εποχής του, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού στο Νέο C3 σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας, συνθέτουν ένα σύνολο που αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας των οδηγών και των επιβατών από κάθε διαδρομή (Connect Assist, Connect Nav, Connect Play).

Με τον εξοπλισμό αυτό, να συμπληρώνει τον ήδη μακρύ κατάλογο, με 12 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανωφέρεια, το σύστημα ανοιχτής ακρόασης, το αυτόματο φρενάρισμα, η αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και η αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων.

Αν είναι ένα σημείο στο οποίο ξεχωρίζει το νέο Citroën C3, είναι το ξεχωριστό επίπεδο της άνεσης που προσφέρει και είναι χαρακτηριστικό της Μάρκας. Για να φέρει την άνεση σε μια νέα διάσταση, τα ευρύχωρα και γενναιόδωρα καθίσματα του Νέου C3 έχουν σχεδιαστεί εξ αρχής πολύ προσεκτικά. Όπως και στο νέο C5 Aircross SUV και στο C4 Cactus, το Νέο C3 διαθέτει καθίσματα Advanced Comfort: μια καινοτομία 100% Citroën!

Ιδιαίτερα ευέλικτο, χάρη και στον κύκλο στροφής που είναι μόλις 10,7m, το Νέο C3 έχει μήκος 3,99 m και παρέχει τις ιδανικές διαστάσεις για χρήση σε αστικό περιβάλλον. Το μοντέλο προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση κατά την οδήγησή του στην πόλη, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανό και για τον ανοιχτό δρόμο.
Έχει αποδοτικούς, τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά οικονομίας καυσίμων και επιδόσεων:
– 3κύλινδρος βενζίνης PureTech 83 (PureTech 83 με S&S και 5ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) και 110 (PureTech110 με S&S και 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων),

– ή Diesel BlueHDi 100 (BlueHdi 100 με S&S και 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων).

Για ακόμα περισσότερη ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση, το Νέο C3 είναι επίσης διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 (PureTech 110 με S&S και EAT6).