Citroën My Ami Buggy Concept : Τα παιδία παίζει !

Κοινοποίησε το άρθρο
Citroën My Ami Buggy Concept

Το Citroën My Ami Buggy Concept εκφράζει το όραμα ενός Ami που προάγει την ψυχαγωγική μικροκινητικότητα, επιτρέποντας στους πελάτες να βιώσουν διασκεδαστικές εκδρομές, ενώ ταξιδεύουν με ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, με το αμίμητο στυλ ενός λάτρη της περιπέτειας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

JEEP Willys Dispatcher : Ο θρύλος στην…πρίζα (video)

  Το θρυλικό JEEP Willys αναβιώνει με στοιχεία από το παρελθόν και δηλώνει έτοιμο να σκαρφαλώσει στα βουνά, έχοντας πλέον εξηλεκτρισμένη κινητήρια δύναμη   Το σκληροτράχηλο Willys...

Το Citroën My Ami Buggy Concept είναι μια απελευθερωμένη και ξεχωριστή απεικόνιση ενός gadget που έχει σχεδιαστεί για να κάνει απολαυστικό τον ελεύθερο χρόνο με ένα νέο τρόπο.

Επιδεικνύει ένα εξωστρεφές, πολύχρωμο και μυώδες στυλ που εξακολουθεί και παραμένει πολύ απλό και λειτουργικό για την καθημερινή χρήση.

Οι ομάδες της Citroën που ασχολήθηκαν με το project, δημιούργησαν αυτό το εντελώς απελευθερωμένο Ami, που απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν ένα ηλεκτρικό, εύχρηστο όχημα με έντονη προσωπικότητα και πληθωρικό χαρακτήρα.

Citroën My Ami Buggy Concept

Το Citroën My Ami Buggy Concept είναι μια πρόσκληση για όλους τους λάτρεις της ανεξαρτησίας που θα μπορούν, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, να δουν τους εαυτούς τους ως εξερευνητές σε δύσβατους δρόμους ή στις παραλίες.

Το My Ami Buggy Concept είναι ένα όχημα αναψυχής για τα Σαββατοκύριακα, τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα ή στην εξοχή, που θα κερδίσει τους χρήστες με την πρακτικότητά του. Ένα μοντέλο με ηλεκτρική λειτουργία που επιτρέπει την αθόρυβη και χωρίς ρύπους κίνηση, προσφέροντας την απόλυτη απόλαυση της ηλεκτρικής οδήγησης σε αρμονία με το περιβάλλον, που ενισχύεται από την απουσία θυρών και την ύπαρξη πανοραμικής οροφής.