Λεωφορείο Setra : Πότε εμφανίστηκε το πρώτο μοντέλο ;

Λεωφορείο Setra

Λεωφορείο Setra : Πότε εμφανίστηκε το πρώτο μοντέλο ; Η μάρκα Setra είναι περήφανη για τις ρίζες της.

Το 1951, η εταιρεία Kässbohrer Fahrzeugwerke με έδρα την Ulm παρουσίασε το λεωφορείο Setra S 8 και επινόησε την εμπορική επωνυμία Setra – που σημαίνει «αυτοφερόμενο».

Το πρώτο λεωφορείο που κατασκευάστηκε σε σειρά παραγωγής με αυτοφερόμενο αμάξωμα, πίσω κινητήρα και άμεση μετάδοση κίνησης στον πίσω άξονα παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου (IAA) της Φρανκφούρτης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

αγορά αυτοκινήτου

Αγορά αυτοκινήτου : Αύξηση 97,5% τον Μάρτιο

0
Πολύ μεγάλη αύξηση της τάξης του 97,5% καταγράφηκε στην αγορά αυτοκινήτου στη χώρα τον μήνα Μάρτιο,  σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ Τα καινούργια αυτοκίνητα ανέρχονται σε...
VOGE 500DS

VOGE 500DS : Με Euro5 και σημαντικές αναβαθμίσεις!

0
Το VOGE 500DS του 2021 βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με νέα εντυπωσιακά γραφικά και σε τρεις χρωματισμούς με 6.195€ Tο νέο 500DS έχει τον χαρακτήρα...
Νέο Volkswagen Tiguan

Νέο Volkswagen Tiguan: πλήρης γκάμα για κάθε απαίτηση

0
Το νέο Volkswagen Tiguan κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους, με νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση, κορυφαίους εσωτερικούς χώρους και προηγμένες τεχνολογίες σε όλους τους τομείς Το Νέο Volkswagen...

 

Στη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών, η μάρκα όχι μόνο έθεσε τα πρότυπα για τον σχεδιασμό λεωφορείων στην Ευρώπη με έξι σειρές μοντέλων, αλλά και ενέπνευσε, άλλαξε και έδωσε ώθηση σε αυτόν τον τομέα με υποδειγματικό τρόπο.

Η σημερινή ναυαρχίδα της μάρκας, η οποία παραδοσιακά αντιπροσωπεύει το κορυφαίο επίπεδο εξατομίκευσης, είναι το λεωφορείο Setra S 531 DT, ένα διώροφο λεωφορείο της σειράς Setra TopClass 500.

Το 1996, μόλις ένα χρόνο μετά τη συγχώνευση της Mercedes-Benz Buses και της Setra, ιδρύθηκε η EvoBus GmbH, η OMNIplus, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών που είναι υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση aftersales και των δύο εταιρειών λεωφορείων.

Η OMNIplus προέκυψε από το πολύ επιτυχημένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών των δύο εταιρειών.

Σήμερα η OMNIplus διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο service που περιλαμβάνει περισσότερα από 650 συνεργεία σε 42 ευρωπαϊκές χώρες και προσφέρει υπηρεσίες, γνήσια ανταλλακτικά, εκπαιδευτικά σεμινάρια και καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες ειδικά για λεωφορεία.

googlenews