Η πλούσια ιστορία της Nissan σε έκθεση

Κοινοποίησε το άρθρο

Ένας νέος χώρος, που φιλοξενεί συλλεκτικά μοντέλα όπως τα Skyline Sport, Silvia και Datsun 14 Roadster, αποτελεί ένα ξεχωριστό “πέρασμα” από την πλούσια ιστορία της Nissan, στο μέλλον.

 

Η Nissan άνοιξε πρόσφατα ένα νέο εκθεσιακό χώρο για το κοινό, στην έδρα της στη Yokohama,  που θα παρουσιάζει  επιλεγμένα μοντέλα από την εκτενή συλλογή των κλασικών αυτοκινήτων της εταιρείας.

Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης, 19 ιστορικά μοντέλα θα βρίσκονται εκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η συγκεκριμένη έκθεση ονομάζεται Heritage Zone και θα βοηθήσει τη Nissan να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό την πλούσια ιστορία της, καθώς και το συνεχή πελατοκεντρικό  προσανατολισμό της. Τα εγκαίνια της έκθεσης, συμπίπτουν με τη 10η  επέτειο μετακίνησης της έδρας Nissan από το Τόκιο στη Yokohama, το 2009. Από τότε, πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν την Γκαλερί στο Παγκόσμιο Στρατηγείο της Nissan, για να δουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας και το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας.

Αξιοποιώντας τη δημοτικότητα της Γκαλερί, η νέα Heritage Zone θα αποτελέσει ένα χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την κληρονομιά της Nissan μέσα από μια πλούσια θεματολογία.