HONDA Dream Offers : Χρηματοδότηση και δωρεάν service

Κοινοποίησε το άρθρο

 

Προνομιακή χρηματοδότηση και δωρεάν περιοδική συντήρηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα “Honda Dream Offers”

 

 

Όπως είναι γνωστό, πρόσφατα η γκάμα των SUV της HONDA εμπλουτίστηκε με σημαντικά νέα μοντέλα. Το νέας γενιάς CR-V, αλλά και τα ολοκαίνουργια ZR-V και e:Ny1.

Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία της HONDA, τα εφοδιάζει και με ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα.
Πρόκειται για το Honda Dream Offers, το οποίο περιλαμβάνει δύο σημαντικά οφέλη για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα νέα μοντέλα.

Αρχικά, προσφέρεται ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης, με σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975. Χαρακτηριστικά του είναι η σταθερή μηνιαία δόση, η ελάχιστη προκαταβολή 40% και η περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Παράλληλα, υπάρχει και πρόγραμμα δωρεάν περιοδικής συντήρησης. Το οποίο καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της HONDA, για τα πέντε πρώτα χρόνια ή πέντε πρώτα service (όποιο συμβεί πρώτο), σύμφωνα με το σύστημα service reminder.

Aνάλογα με το μοντέλο και την έκδοση, το συνολικό όφελος από το πρόγραμμα Honda Dream Offers, μπορεί να φτάσει έως και τα 5.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η HONDA, στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα της τα νέα μοντέλα, δωρεάν επέκταση 2 ετών στην 3ετή εργοστασιακή εγγύηση και στο 3ετές πρόγραμμα οδικής βοήθειας Honda Assist.
Το συγκεκριμένο πακέτο, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, περιλαμβάνει :

5 χρόνια (3+2) εργοστασιακή εγγύηση bumper to bumper
5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Hybrid/Electric powertrain
8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας EV
5 χρόνια (3+2) οδική βοήθεια Honda Assist

 

Το νέο HONDA C-RV στην Ελλάδα : Τιμές