Hyundai Kona N: Δεν κρατιέται να αποκαλυφθεί …

Κοινοποίησε το άρθρο
Hyundai Kona N

Περιμένουμε ένα πλήρες ντεμπούτο πολύ σύντομα.

Την τελευταία φορά που είδαμε το επερχόμενο Hyundai Kona N, ήταν πλήρως καλυμμένο με ένα παραπλανητικό camo αυτοκόλλητο σε διάφορα χρώματα και αποχρώσεις.

Οι λεπτομέρειες της σχεδίασης στο εμπρός και πίσω μέρος ήταν κρυφές, αλλά η συνολική εικόνα ήταν αυτή ενός γνώριμου Kona μεν, αλλά πιο άγριο δε…

Τώρα, παίρνουμε μια γεύση αυτής της έκδοσης με ένα νέο σύνολο εικόνων teaser χωρίς αυτοκόλλητα ή κρυφά σημεία. Η Hyundai αποκάλυψε το Kona facelift 2021 το προηγούμενο διάστημα.

Τώρα το ενισχυμένο Hyundai Kona N έχει σχεδόν έτοιμο να αποκαλυφθεί, και η Hyundai δείχνει αποφασισμένη να διατηρήσει την οικογένεια Ν πιο ζωντανή απο ποτέ.

Κοιτάζοντας τις σκοτεινές εικόνες, μπορούμε να δούμε την ειδική μεταχείριση που δόθηκε στο Kona στο μπροστά μέρος. Ο πιο επιθετικός σχεδιασμός της μάσκας με μια πλήρως ανοιχτή κάτω γρίλια ξεχωρίζει το μοντέλο Ν από την “απλή” σειρά.

Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στις γωνίες των προφυλακτήρων είναι λειτουργικές και βλέπουμε τη γνωστή κόκκινη γραμμή να εκτείνεται από τη βάση του εμπρόσθιου προφυλακτήρα. Hyundai Kona N

Πηγαίνοντας προς τα πίσω, είναι πιο εύκολο να εντοπίσουμε αλλαγές και πινελιές N. Μια νέα πίσω όψη διαθέτει διπλές απολήξεις εξάτμισης στις άκρες και παρόλο που είναι δύσκολο να το δει κανείς, η Hyundai αναφέρει ότι υπάρχει και ένας ενσωματωμένος διαχύτης.

Προχωρώντας προς τα πάνω, ένα μεγάλο σπόιλερ διπλής πτέρυγας προσθέτει περισσότερη οπτική δυναμική, και φυσικά έχουμε και κόκκινη επένδυση στο πίσω μέρος.

Το teaser της Hyundai δεν αναφέρει τίποτα για το εσωτερικό ή για το τι κρύβει. Αναφέραμε προηγουμένως ότι το Kona N θα έχει υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που αποδίδει 278 ίππους, μεταφέροντας τους, στους μπροστινούς τροχούς ή και τους τέσσερις μέσω ενός οκτατάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων.

Εάν αυτό σας ακούγεται οικείο, είναι βασικά το ίδιο πακέτο που εφοδιάζει το επικό Veloster N , αν και πρέπει να σημειωθεί ότι η ακριβής ιπποδύναμη για το Kona δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.