Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Panamera με νέα υβριδική έκδοση

Κοινοποίησε το άρθρο

Διαδικτυακά έγινε η παγκόσμια πρώτη για την νέα Panamera, την ναυαρχίδα στη σειρά μοντέλων της Porsche, με ένα απολύτως καινούριο υβριδικό μοντέλο: την 4S E-Hybrid της οποίας ο νέος ηλεκτροκινητήρας έχει 30% καλύτερη απόδοση από το μοντέλο που αντικαθιστά, με την απόδοση -συνδυαστικά με τον V6 biturbo των 2.9 λίτρων- να φτάνει πλέον τους 560 ίππους ή 412 KW.

Η μέγιστη ροπή στρέψης αγγίζει τα 750 Nm. Αυξημένη είναι και η χωρητικότητα της μπαταρίας για τον ηλεκτροκινητήρα από 14.1 σε 17.9 kWh.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...
Κορυφαία έκδοση της σειράς από πλευράς απόδοσης και επιδόσεων είναι η Panamera Turbo S, με 630 ίππους (463 kW), μια πραγματικά εντυπωσιακή αύξηση της ιπποδύναμης συγκριτικά με το προηγούμενο αντίστοιχο μοντέλο που αγγίζει τους 80 ίππους (59 kW). Αντίστοιχα αυξημένη είναι και η μέγιστη ροπή στρέψης κατά 50 Νm.
Οι νέες Panamera θα διατίθενται είτε ως sports saloon, είτε ως Sport Turismo είτε ακόμη ως Executive, με μακρύτερο μεταξόνιο.
Οι εκδόσεις Panamera και Panamera 4, εξοπλίζονται με τον V6 biturbo κινητήρα των 2.9 λίτρων ο οποίος αποδίδει 330 ίππους (243 kW) και με μέγιστη ροπή στρέψης 450 Nm.
Τέλος η έκδοση GTS, με τον V8 biturbo έχει απόδοση 480 ίππων (353 kW) και 620 Nm.
Οι νέες Panamera, θα είναι διαθέσιμες στην παγκόσμια αγορά, από τα μέσα του ερχόμενου Οκτωβρίου.

info: Porsche