Hyundai Staria : Minivan με εξαιρετικές φιλοδοξίες

Κοινοποίησε το άρθρο
Hyundai Staria

Hyundai Staria : Minivan με εξαιρετικές φιλοδοξίες. Επειδή δεν έχουν όλοι εστιάσει μόνο στα SUV, η Hyundai  εξακολουθεί να έχει πίστη στα minivan.

Το “Staria” είναι το όνομα του τελευταίου MPV της Hyundai, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει “φουτουριστικά στοιχεία σχεδίασης και διαστημική καινοτομία”

Tο εξωτερικό φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον (για ένα minivan) με τη μεγάλη λυχνία LED στο μπροστινό μέρος και τα πίσω φώτα που θυμίζουν το ηλεκτρικό crossover Ioniq 5 .

Ο μπροστινός σχεδιασμός είναι ο τρόπος που θα φανταζόμασταν ένα minivan από την Apple και, συμπτωματικά, η Hyundai / Kia είχε κάνει συζητήσεις με τον τεχνολογικό γίγαντα σχετικά με την κατασκευή ενός νέου αυτοκινήτου της Apple.

Hyundai StariaΗ Hyundai αναφέρει ότι το νέο Staria έχει εξωτερικό σχεδιασμό σαν διαστημόπλοιο (ναι, πραγματικά) και δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι η μάσκα είναι τόσο μεγάλη όσο το μπροστινό μέρος.

Περιβάλλεται από τους κύριους προβολείς και ενσωματώνει το ραντάρ για το σύστημα cruise control και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας ακριβώς κάτω από την πινακίδα κυκλοφορίας. Η σχεδίαση υποδηλώνει ένα φαρδύ μεταξόνιο για μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου.

Hyundai Staria

Μιλώντας για αυτό, η καμπίνα αποκαλύπτεται ουσιαστικά στις παρακάτω φωτογραφίες. Το ταμπλό αποτελείται από μια κεντρική οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και φαίνεται ότι δεν υπάρχει πίνακας οργάνων πίσω από το τιμόνι.

Τα ασημένια κουμπιά “RND” για τον επιλογέα ταχυτήτων τοποθετούνται ακριβώς κάτω από την οθόνη και φαίνεται να έχουν ληφθεί από το SUV  Santa Fe.Hyundai Staria

Τα μπροστινά καθίσματα έχουν ατομικά μπράτσα, ενώ η δεύτερη σειρά έχει ένα ζευγάρι καθισμάτων αεροπορικού τύπου με μεγάλα πτυσσόμενα υποπόδια και ξεχωριστά μπράτσα.

Η καμπίνα φαίνεται αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει μια τρίτη σειρά, ενώ η ψηλή και επίπεδη γραμμή οροφής σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει άφθονος χώρος για τα κεφάλια αλλά και την φόρτωση ογκωδών αντικειμένων.

Η Hyundai δεν παρέχει τεχνικές προδιαγραφές σε αυτό το σημείο, οπότε δεν γνωρίζουμε εάν το Staria σχετίζεται μηχανικά με το Kia Carnival. Όπως συνήθως συμβαίνει με τις επίσημες εικόνες που παρέχονται από μια αυτοκινητοβιομηχανία, οι teaser εικόνες απεικονίζουν την κορυφαία έκδοση, εδώ ονομάζεται Staria Premium, εξοπλισμένη με όλες τις ευκολίες και τεχνολογίες.

Πρόσθετες λεπτομέρειες θα δοθούν τους επόμενους μήνες και η Hyundai αναφέρει ότι το Hyundai Staria θα πωλείται μόνο σε επιλεγμένες αγορές.