Tο όραμά της Hyundai για κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Hyundai Motor παρουσιάζει το όραμά της για κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο GREENTECH FESTIVAL 2020. Εκπρόσωποι της εταιρείας θα συζητήσουν τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ θα αναδείξουν τον τρόπο που η Hyundai βρίσκεται τεχνολογικά στην πρώτη γραμμή της μελλοντικής κινητικότητας.

Η φετινή εκδήλωση  πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (16-18 Σεπτεμβρίου) στον ειδικό χώρο εκδηλώσεων Kraftwerk Berlin, που αποτελεί έναν μοναδικό χώρο γεμάτο ενέργεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Η εκδήλωση περιλαμβάνει το αποκλειστικό format Switch Green, όπου οι πιο σημαντικοί thought leaders παγκοσμίως παρουσιάζουν τις λύσεις τους για θέματα που αφορούν στον πλανήτη. Eκπρόσωπος της Hyundai θα είναι ο Ελβετός πρωτοπόρος και πρεσβευτής της μάρκας κ. Bertrand Piccard.

Επιπρόσθετα του Switch Green, ο κ. Andreas Christoph-Hofmann, Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα συζήτησης την  καινοτομία στην κινητικότητα. Θα παρουσιάσει πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων της Hyundai και θα συζητήσει την επερχόμενη αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα μάρκα της εταιρείας, IONIQ.

Θα παρουσιάσει την επιχειρηματική δράση της εταιρείας για μελλοντικές λύσεις κινητικότητας και ενέργειας μέσω των φορτηγών Fuel Cell βαρέος τύπου, εξηγώντας τον τρόπο που αποδεικνύεται η ολιστική προσέγγιση της Hyundai στην καθαρή κινητικότητα. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 12.50μμ ώρα Ελλάδος (11:50 CEST).

Η Hyundai διαθέτει επίσης εκθεσιακό περίπτερο στο φετινό GREENTECH FESTIVAL. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της μάρκας IONIQ, η εταιρεία θα παρουσιάσει το EV Concept 45 στο φεστιβάλ. Το EV Concept 45 ενσωματώνει το όραμα έξυπνης κινητικότητας της εταιρείας και παρουσιάζει τη βάση σχεδιασμού του IONIQ 5.