Συνολική αναβάθμιση για το Mazda CX-5 2021

Κοινοποίησε το άρθρο
Mazda CX-5 2021

Μία αναβαθμισμένη έκδοση του κομψού, ευρύχωρου και δυναμικού SUV της Mazda, του CX-5, είναι τώρα διαθέσιμη σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το CX-5 του 2021 θα διατίθεται και σε ειδική έκδοση ‘Homura’.

 

Το Mazda CX-5 του 2021 διαθέτει αναβαθμισμένη τεχνολογία επικοινωνίας οδηγού-αυτοκινήτου (Human Machine Interface/HMI), για περισσότερη ευκολία, ηρεμία και ασφάλεια. Αντίστοιχη αναβάθμιση έχουν δεχθεί ο κινητήρας και το σύστημα μετάδοσης, για καλύτερη απόκριση και οδηγική εμπειρία, ενώ μειωμένες εμφανίζονται και οι εκπομπές του CO2.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

JEEP Willys Dispatcher : Ο θρύλος στην…πρίζα (video)

  Το θρυλικό JEEP Willys αναβιώνει με στοιχεία από το παρελθόν και δηλώνει έτοιμο να σκαρφαλώσει στα βουνά, έχοντας πλέον εξηλεκτρισμένη κινητήρια δύναμη   Το σκληροτράχηλο Willys...

Το αναβαθμισμένο σύστημα HMI περιλαμβάνει μία νέα, ταχύτερη και ευκρινέστερη κεντρική οθόνη 10.25 ιντσών, και ακόμα πιο διαισθητικό έλεγχο μέσω του Commander με διευρυμένη γκάμα Δικτυωμένων Υπηρεσιών, που λειτουργούν μέσω του τελευταίου MyMazda App (Διαθέσιμο στην Ελλάδα από το τέλος του 2021).

Το νέο μοντέλο εφοδιάζεται με πολυάριθμα συστήματα και λειτουργίες που συμβάλλουν στην ηρεμία και τη διευκόλυνση, όπως είναι το εξ αποστάσεως κλείδωμα των θυρών, το σύστημα εύρεσης της θέσης του αυτοκινήτου (Vehicle Finder), ο εξ αποστάσεως προγραμματισμός πολλαπλών προορισμών πλοήγησης, το σύστημα ενημέρωσης για την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου (Vehicle Health Report), κλείσιμο ραντεβού για service, οδική βοήθεια και προειδοποίηση κινδύνου (Security Alert).

Mazda CX-5 2021Οι πολλές επεμβάσεις και βελτιώσεις στον κινητήρα, έχουν ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση καλύτερης και περισσότερο φιλικής προς το περιβάλλον οδηγικής εμπειρίας. Μεταξύ αυτών και η βελτιωμένη λειτουργία του γκαζιού, η καλύτερη απόκριση του κινητήρα στις εντολές του οδηγού, η αναβαθμισμένη απόκριση του αυτόματου κιβωτίου των 6 ταχυτήτων και οι περιορισμένες εκπομπές του CO2.

Επιπλέον, ο diesel κινητήρας Skyactiv-D 2.2, απόδοσης 135 kW/184 PS, συνδυάζεται για πρώτη φορά και με σύστημα κίνησης στους εμπρός τροχούς.1

Mazda CX-5 2021

Το 2021 CX-5 διατηρεί τα εξαιρετικά πρότυπα παθητικής και ενεργητικής ασφαλείας που περιμένουν όλοι από ένα Mazda. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προηγμένων τεχνολογιών ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης i-Activsense, εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας.