Αυτός ο κινητήρας είναι ανάμεσα στους 10 καλύτερους του 2020

Renault-Captur
Με την απόδοση ενός V6 και την οικονομία σε καύσιμο ενός τετρακύλινδρου, ο κινητήρας 2.0 λίτρων VC Turbo του Nissan Altima, συμπεριελήφθη  στη λίστα “Wards 10 Best Engines & Propulsion Systems” για το 2020.
Η ομάδα που εξέλιξε τον καινοτόμο κινητήρα, θα τιμηθεί σε μια κλειστή εκδήλωση στο Ντιτρόιτ,  στις 16 Ιανουαρίου του 2020.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Legacy

Ανάκληση για 1.894 Subaru Impreza και Legacy

0
H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε. εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Subaru μοντέλα Impreza (τύπος G3, περιόδου 2007-09) και Legacy (τύπος BL/BP, περιόδου...

Ανάκληση για Audi A4, A5, A6, A7 και Q5

0
H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των Audi στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου στα μοντέλα A4, A5, A6, A7...

Τέλη κυκλοφορίας “με τον μήνα” από τον Ιούλιο

0
Ενεργοποιείται απο τον μήνα Ιούλιο η διάταξη νόμου που προβλέπει την επιστροφή των πινακίδων των ΙΧ αυτοκινήτων στους ιδιοκτήτες τους χωρίς "πέναλτι", καθώς και...

Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης της Nissan αξιοποιεί την πρώτη τεχνολογία που τίθεται σε παραγωγή στην αυτοκινητοβιομηχανία, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα ισχύος και απόδοσης. Παρακολουθώντας την συμπεριφορά του οδηγού αρκετές φορές ανά δευτερόλεπτο, ο κινητήρας προσαρμόζει τον λόγο συμπίεσης από 8:1 σε 14:1, ανάλογα με τις ανάγκες, βελτιστοποιώντας την ισχύ και την αποδοτικότητα. Το εύρος των δυνατοτήτων του, προέρχεται από ένα σύστημα multi-link  που ρυθμίζει το μήκος της διαδρομής του εμβόλου, μεταβάλλοντας ταυτόχρονα τη σχέση συμπίεσης του κινητήρα.

“Η διάθεση των  κορυφαίων μας τεχνολογιών στα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα μας, είναι θέμα προτεραιότητας. Σκοπίμως λοιπόν πραγματοποιούμε το ντεμπούτο της συγκεκριμένης τεχνολογίας στο Altima, που μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερα από 30.000$, σε έκδοση με τον κινητήρα VC-Turbo” δήλωσε ο Chris Reed, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης, στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan North America (NTCNA). “Έχουμε δουλέψει εδώ και χρόνια για να τελειοποιήσουμε αυτή την καινοτομία και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που αναγνωρίστηκε από το Wards, ως ένας από τους 10 Καλύτερους Κινητήρες για το 2020.”Οι νικητές αξιολογούνται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως ιπποδύναμη, ροπή, θόρυβος, οικονομία καυσίμου, συγκριτικές προδιαγραφές και εφαρμογές νέας τεχνολογίας. Φέτος, οι κριτές ξεκίνησαν με τη δοκιμή μιας ομάδας 26 ολοκαίνουργιων ή εξαιρετικά βελτιωμένων κινητήρων, σε ρυθμούς της καθημερινής ζωής, όπως  αστικές μετακινήσεις, οδοιπορικά και γρήγορες διαδρομές. Προκειμένου να επιλεγεί ένας κινητήρας, είναι απαραίτητο η τιμή βάσης του οχήματος να μην υπερβαίνει τα  65.000$.

“Το Nissan VC-Turbo εκτελεί σύνθετα τεχνικά επιτεύγματα που καταπλήσσουν τους μηχανικούς, προσφέροντας συναρπαστικές επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία καυσίμου,  που ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει”, δήλωσε ο Drew Winter, Senior Content Director του Wards.