Αυτός ο κινητήρας είναι ανάμεσα στους 10 καλύτερους του 2020

Με την απόδοση ενός V6 και την οικονομία σε καύσιμο ενός τετρακύλινδρου, ο κινητήρας 2.0 λίτρων VC Turbo του Nissan Altima, συμπεριελήφθη  στη λίστα “Wards 10 Best Engines & Propulsion Systems” για το 2020.
Η ομάδα που εξέλιξε τον καινοτόμο κινητήρα, θα τιμηθεί σε μια κλειστή εκδήλωση στο Ντιτρόιτ,  στις 16 Ιανουαρίου του 2020.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ο λαός ζητάει 5θυρη έκδοση για το Suzuki Jimny

0
Η αποδοχή της τελευταίας γενιάς Suzuki Jimny ήταν εξαιρετικά θετική και δεν θα εκπλαγούμε καθόλου εάν η Suzuki αποφασίσει να εισπράξει το ενδιαφέρον για το μικρό...

Εξακολουθεί να πουλάει το Land Cruiser 70 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

0
Σε έναν κόσμο όπου τα crossovers και τα SUV συνεχίζουν να κυριαρχούν στις πωλήσεις, τα αληθινά εκτός δρόμου οχήματα όπως το Toyota Land Cruiser γίνονται ολοένα και πιο...

Η Alfa Romeo επιβεβαιώνει ότι η Giulietta θα σταματήσει μέσα στο 2020

0
Ένα από τα παλαιότερα συμπαγή hatchbacks στην Ευρώπη, η Alfa Romeo Giulietta είναι κοντά μας από το 2010 με το καλύτερο έτος πωλήσεων της να είναι...

Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης της Nissan αξιοποιεί την πρώτη τεχνολογία που τίθεται σε παραγωγή στην αυτοκινητοβιομηχανία, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα ισχύος και απόδοσης. Παρακολουθώντας την συμπεριφορά του οδηγού αρκετές φορές ανά δευτερόλεπτο, ο κινητήρας προσαρμόζει τον λόγο συμπίεσης από 8:1 σε 14:1, ανάλογα με τις ανάγκες, βελτιστοποιώντας την ισχύ και την αποδοτικότητα. Το εύρος των δυνατοτήτων του, προέρχεται από ένα σύστημα multi-link  που ρυθμίζει το μήκος της διαδρομής του εμβόλου, μεταβάλλοντας ταυτόχρονα τη σχέση συμπίεσης του κινητήρα.

“Η διάθεση των  κορυφαίων μας τεχνολογιών στα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα μας, είναι θέμα προτεραιότητας. Σκοπίμως λοιπόν πραγματοποιούμε το ντεμπούτο της συγκεκριμένης τεχνολογίας στο Altima, που μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερα από 30.000$, σε έκδοση με τον κινητήρα VC-Turbo” δήλωσε ο Chris Reed, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης, στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan North America (NTCNA). “Έχουμε δουλέψει εδώ και χρόνια για να τελειοποιήσουμε αυτή την καινοτομία και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που αναγνωρίστηκε από το Wards, ως ένας από τους 10 Καλύτερους Κινητήρες για το 2020.”Οι νικητές αξιολογούνται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως ιπποδύναμη, ροπή, θόρυβος, οικονομία καυσίμου, συγκριτικές προδιαγραφές και εφαρμογές νέας τεχνολογίας. Φέτος, οι κριτές ξεκίνησαν με τη δοκιμή μιας ομάδας 26 ολοκαίνουργιων ή εξαιρετικά βελτιωμένων κινητήρων, σε ρυθμούς της καθημερινής ζωής, όπως  αστικές μετακινήσεις, οδοιπορικά και γρήγορες διαδρομές. Προκειμένου να επιλεγεί ένας κινητήρας, είναι απαραίτητο η τιμή βάσης του οχήματος να μην υπερβαίνει τα  65.000$.

“Το Nissan VC-Turbo εκτελεί σύνθετα τεχνικά επιτεύγματα που καταπλήσσουν τους μηχανικούς, προσφέροντας συναρπαστικές επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία καυσίμου,  που ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει”, δήλωσε ο Drew Winter, Senior Content Director του Wards.