Η νέα κορυφαία Macan: Έκδοση GTS

Κοινοποίησε το άρθρο

Τριακόσιοι ογδόντα (380) ίπποι ή 280 ΚW) για την πιο δυνατή και sport έκδοση του compact SUV της Porsche, είναι απόδοση που δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν.
Κάτω από το καπό βρίσκεται ο κινητήρας V6 biturbo 2,9 λίτρων με απόδοση 380 PS (+20 PS σε σύγκριση με τον απερχόμενο τρίλιτρο) και 520 Nm ροπής (+20 Nm).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

JEEP Willys Dispatcher : Ο θρύλος στην…πρίζα (video)

  Το θρυλικό JEEP Willys αναβιώνει με στοιχεία από το παρελθόν και δηλώνει έτοιμο να σκαρφαλώσει στα βουνά, έχοντας πλέον εξηλεκτρισμένη κινητήρια δύναμη   Το σκληροτράχηλο Willys...

KIA K4 : Η επιστροφή των σεντάν

To K4 είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που μας αποκαλύπτει πως θα είναι τα μελλοντικά σεντάν της ΚΙΑ     Σε μια εποχή που όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες εμπλουτίζουν...

FORD Tourneo Connect τώρα και Plug-In Hybrid

  Με ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης εφοδιάζεται τώρα το, πολλαπλών δραστηριοτήτων FORD Tourneo Connect     Ακολουθώντας την τάση της εποχής και τα μεγαλύτερα ή επαγγελματικών...

Το μοτέρ συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο PDK διπλού συμπλέκτη που επιτρέπει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,7″ (-0,3″) όταν εξοπλίζεται με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono, και τελική ταχύτητα 261 km/h.


Η κορυφαία GTS έκδοση, συνδυάζεται επίσης με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (PDK ) προαιρετικά προσφέρεται και με το πακέτο Sport Chrono, με τροχούς 20 ιντσών, με το Active Suspension Management (PASM) με προβολείς Porsche Dynamic Light System (PDLS), διαχύτη στο πίσω μέρος και sport εξάτμιση.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από Alcantara στα σπορ και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα καθίσματα (ειδικά για την έκδοση GTS), την κεντρική κονσόλα, τις πόρτες και τα υποβραχιόνια, λεπτομέρειες από αλουμίνιο και σπορ τιμόνι με δερμάτινη στεφάνη και paddles αλλαγής σχέσεων.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει δερμάτινες επενδύσεις σε Carmine Red ή Crayon σε συνδυασμό με Alcantara, ηχοσύστημα Bose Surround και θήκη ασύρματης φόρτισης του smartphone. Τέλος, ο εξοπλισμός συστημάτων υποβοήθησης περιλαμβάνει ενεργό cruise control με Traffic Jam Assist, Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας και Surround View.


Η Macan GTS έχει τελική ταχύτητα 261 χλμ/ώρα και επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 4.7 δευτ.