Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Panamera με νέα υβριδική έκδοση

Κοινοποίησε το άρθρο

Διαδικτυακά έγινε η παγκόσμια πρώτη για την νέα Panamera, την ναυαρχίδα στη σειρά μοντέλων της Porsche, με ένα απολύτως καινούριο υβριδικό μοντέλο: την 4S E-Hybrid της οποίας ο νέος ηλεκτροκινητήρας έχει 30% καλύτερη απόδοση από το μοντέλο που αντικαθιστά, με την απόδοση -συνδυαστικά με τον V6 biturbo των 2.9 λίτρων- να φτάνει πλέον τους 560 ίππους ή 412 KW.

Η μέγιστη ροπή στρέψης αγγίζει τα 750 Nm. Αυξημένη είναι και η χωρητικότητα της μπαταρίας για τον ηλεκτροκινητήρα από 14.1 σε 17.9 kWh.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

HYUNDAI Bayon 2024 : «Έξυπνος» εκσυγχρονισμός – Τιμές

Νέα εμφάνιση, έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας, αλλά και ανανεωμένο εσωτερικό με σύγχρονες τεχνολογίες διαθέτει πλέον το HYUNDAI Bayon     To HYUNDAI Bayon είναι ένα από...

MG EXE 181 με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο (video)

  Το ηλεκτρικό πρωτότυπο hypercar EXE181 της MG Motor, συνδέει το ένδοξο παρελθόν με το μέλλον της μάρκας, έχοντας ως κύριο στόχο να σπάσει τα...

Πρωτομαγιά : Πως θα κυκλοφορήσουν τα Μ.Μ.Μ.

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Μ. Τετάρτη. Γιατί στην απεργία της ΓΣΕΕ, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα συμμετάσχουν και τα σωματεία των...
Κορυφαία έκδοση της σειράς από πλευράς απόδοσης και επιδόσεων είναι η Panamera Turbo S, με 630 ίππους (463 kW), μια πραγματικά εντυπωσιακή αύξηση της ιπποδύναμης συγκριτικά με το προηγούμενο αντίστοιχο μοντέλο που αγγίζει τους 80 ίππους (59 kW). Αντίστοιχα αυξημένη είναι και η μέγιστη ροπή στρέψης κατά 50 Νm.
Οι νέες Panamera θα διατίθενται είτε ως sports saloon, είτε ως Sport Turismo είτε ακόμη ως Executive, με μακρύτερο μεταξόνιο.
Οι εκδόσεις Panamera και Panamera 4, εξοπλίζονται με τον V6 biturbo κινητήρα των 2.9 λίτρων ο οποίος αποδίδει 330 ίππους (243 kW) και με μέγιστη ροπή στρέψης 450 Nm.
Τέλος η έκδοση GTS, με τον V8 biturbo έχει απόδοση 480 ίππων (353 kW) και 620 Nm.
Οι νέες Panamera, θα είναι διαθέσιμες στην παγκόσμια αγορά, από τα μέσα του ερχόμενου Οκτωβρίου.

info: Porsche