Το νέο Renault CLIO στην Ελλάδα από 12.990 €!

Κοινοποίησε το άρθρο

H TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Renault και Dacia στην Ελλάδα, καλωσορίζει το ολοκαίνουριο Renault CLIO.

 

Στα πλαίσια του λανσαρίσματος του νέου μοντέλου στην ελληνική αγορά, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της ΤΕΟΡΕΝ MOTORS A.E. είχε την ευκαιρία να το γνωρίσει από κοντά, να ενημερωθεί για όλες τις προϊοντικές του αρετές, τις τεχνολογικές καινοτομίες καθώς και για την τιμολογιακή του πολιτική, στην Επίσημη Παρουσίαση που διοργανώθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, σε μεγάλο ξενοδοχείο της Ανατολικής Αττικής. Η οδηγική δοκιμή που ακολούθησε, αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για τους συνεργάτες να το αξιολογήσουν και να επιβεβαιώσουν την υπεροχή του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TEOREN MOTORS A.E. κ. Βασίλειος Θεοχαράκης, καθώς και η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEOREN MOTORS A.E. κα Ντένη Θεοχαράκη.

Το Renault CLIΟ, το απόλυτο γαλλικό best seller όλων των εποχών, με 15 εκατομμύρια πωλήσεις στην 30ετή ιστορία του, είναι ένα μοντέλο-σύμβολο στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

Το All-new Renault CLIO, με βάση την αρχή της «Εξέλιξης και Επανάστασης», με πιο ώριμη σχεδίαση αμαξώματος και ένα πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό, έχει ως στόχο να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία.

Με πιο σμιλευμένες γραμμές και πιο αποφασιστικό εμπρός μέρος, το All-new Renault CLIO κερδίζει σε ζωντάνια και μοντέρνο χαρακτήρα, ενώ παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμο, παρά το ότι αποτελείται από 100% νέα μέρη.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του η επανάσταση είναι ξεκάθαρη. Η πλήρως ανασχεδιασμένη καμπίνα των επιβατών είναι εμπνευσμένη από ανώτερες κατηγορίες αυτοκινήτων, τόσο αναφορικά με την απτή της ποιότητα, όσο και με την προσφερόμενη τεχνολογία.

Το All-new Renault CLIO βασίζεται σε μία τελείως νέα πλατφόρμα που φιλοξενεί σύγχρονες τεχνολογίες. Αυτές του επιτρέπουν να είναι διασυνδεδεμένο, να ανοίξει το δρόμο για την αυτόνομη οδήγηση, αλλά και να αποτελέσει το πρώτο υβριδικό μοντέλο του Groupe Renault.

Το νέο Renault CLIO είναι άμεσα διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων των Renault & Dacia στην Ελλάδα, με τιμή από 12.990 € (*τιμή με προωθητική ενέργεια για την έκδοση 1.0 TCe 75hp), πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια και δωρεάν ασφάλιση 6 μηνών.