Renault Captur: To best seller που διεκδικεί τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή των 10 αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» για την ανάδειξη του Αυτοκινήτου του 2021.

Στη σχετική ψηφοφορία πήραν μέρος 27 δημοσιογράφοι- μέλη του θεσμού,  οι οποίοι επέλεξαν τα 10 αυτοκίνητα μεταξύ των συνολικά 22 νέων μοντέλων που άρχισαν να διατίθενται στην ελληνική αγορά τους τελευταίους 12 μήνες και διεκδικούσαν τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα.

Renault CapturΑνάμεσα στα 10 επικρατέστερα είναι και το Renault Captur.

Με πληθωρικές διαστάσεις και εντυπωσιακή εμφάνιση, με κορυφαίους χώρους και ακόμα περισσότερη χρηστικότητα, με σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας, με 5 αστέρια στο EuroNCAP και πλήρη γκάμα κινητήρων (βενζίνης, diesel, LPG, E-TECH Plug-in) το All-new Renault CAPTUR αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του !

Το μοντέλο είναι αναβαθμισμένο χάρη στις εξαιρετικά μοντέρνες SUV αναλογίες του, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον δυναμικό και αθλητικό του χαρακτήρα. Παραμένοντας πάντα εξαιρετικά προσαρμόσιμο στις ανάγκες και την αισθητική του αγοραστή του, το εσωτερικό του φέρνει την επανάσταση  στους τομείς της ευρυχωρίας, της τεχνολογίας και της ποιότητας. Συνολικά, τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν άμεσα σε μοντέλο ανώτερης κατηγορίας.

Η διοργάνωση της ανάδειξης του «Αυτοκινήτου του 2021» για την Ελλάδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) http://www.ypeka.gr/, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας (ΕΣΣΑΜ).