RENAULT KIGER: Νέο συμπαγές SUV από την Renault. Θα έρθει Ελλάδα ;

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Kiger είναι ένα ολοκαίνουργιο compact SUV που έχει σχεδιαστεί στην Ινδία και προορίζεται αρχικά για αυτήν την αγορά, πριν κυκλοφορήσει διεθνώς σε μια δεύτερη φάση.

Αυτό το 5θέσιο μήκους κάτω των 4 μέτρων SUV ολοκληρώνει την γκάμα της Renault στην Ινδία, μετά τα Kwid, Duster και Triber.

To Kiger έχει μια πολύ δυνατή προσωπικότητα με τον απολύτως μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό και τον πλούσιο εσωτερικό χώρο. Με εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που δεν συναντά κανείς εύκολα σε τόσο χαμηλό επίπεδο τιμών στην κατηγορία, και τη διπλή επιλογή κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, έχει όλες τα ατού για να προσελκύσει Ινδούς πελάτες που αναζητούν πρωτοτυπία και καινοτομία.

Η φιλοσοφία της εσωτερικής σχεδίασης συνδυάζει αρμονικά το ισχυρό πνεύμα ενός SUV με μια εκλεπτυσμένη, τεχνολογική αίσθηση. Η έξυπνη εσωτερική διακόσμηση βασίζεται στην κοινή χρήση και τη φιλικότητα.

Από την πλευρά της τεχνολογίας, το Renault Kiger διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών (20,3 cm) συμβατή με το Apple CarPlay και το Android auto , με σύνδεση Bluetooth και WIFI.

Η οδηγική εμπειρία ενισχύεται από τις ρυθμίσεις MULTI-SENSE που επιτρέπουν στον οδηγό να επιλέξει διαφορετικούς τρόπους οδήγησης, ένα σύστημα ήχου Auditorium 3D Sound by Arkamys, καθώς και κάμερες ταχύτητας και κάμερα οπισθοπορείας με γραμμές καθοδήγησης για ευκολία στη στάθμευση.