SUBARU Sport Mobility: Ήρεμη απόλαυση (video)

Κοινοποίησε το άρθρο

Η SUBARU με το Sport Mobility μας δίνει μια εικόνα από τα μελλοντικά της σπορ μοντέλα, τα οποία υπόσχεται ότι θα διατηρήσουν τη…χαρά της οδήγησης.

 

Όπως όλες πλέον οι εταιρείες, έτσι και η SUBARU, βρίσκεται στη διαδικασία του εξηλεκτρισμού. Η ιαπωνική φίρμα όμως θέλει να διατηρήσει και στο μέλλον τα βασικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Όπως η ευχαρίστηση του οδηγού.

Έτσι παρουσίασε ένα πρωτότυπο, το Sport Mobility. Με το οποίο, στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, θα έχεις την ευχαρίστηση να πηγαίνεις οπουδήποτε, οποτεδήποτε και να οδηγείς τόσο σε καθημερινές όσο και σε πιο απαιτητικές συνθήκες. Και όλα αυτά, οδηγώντας με…ηρεμία.

Προτεραιότητα έχει δοθεί στην ευχαρίστηση του οδηγού, ενώ αν και η θέση οδήγησης είναι εξαιρετικά χαμηλή, υπόσχεται εξαιρετική ορατότητα.
Ο σχεδιασμός του Sport Mobility δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα από τα σημερινά δεδομένα, διαθέτοντας «καθαρές» γραμμές οι οποίες δημιουργούν μια στιβαρή εικόνα. Σύμφωνα με τη SUBARU, αυτή επιλογή έχει και εξαιρετικές αεροδυναμικές επιδόσεις.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ιδέα ενός μελλοντικού ηλεκτρικού οχήματος, το οποίο παραπέμπει στην εξέλιξη των αξιών της SUBARU. Η οποία ακόμα και στα μοντέλα με…μπαταρία θέλει να διατηρήσει την απόλαυση της οδήγησης. Αλλά και να προσθέσει την ηρεμία…

Το SUBARU Sport έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Japan Mobility Show 2023.