Τι θα πουλάει η Volvo σε 4 χρόνια από τώρα ;

Κοινοποίησε το άρθρο

H Volvo Cars προχωρά στη συναρμολόγηση ηλεκτροκινητήρων στο εργοστάσιο κινητήρων του Σκόβντε, στη Σουηδία, ενώ προγραμματίζει να εφαρμόσει πλήρως in-house παραγωγή ηλεκτροκινητήρων έως τα μέσα της δεκαετίας. Η σχετική επένδυση για τα επόμενα χρόνια ανέρχεται σε 700 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες (68 εκατομμύρια ευρώ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Η εταιρεία δεσμεύεται να γίνει μία μάρκα premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με στόχο μέχρι το 2025 το 50% των συνολικών της πωλήσεων παγκοσμίως να προέρχεται από πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υπόλοιπο από υβριδικά.

Το Σκόβντε αποτελεί τμήμα της ιστορίας της Volvo Cars από την ίδρυση της εταιρείας το 1927. Η προσθήκη παραγωγής ηλεκτροκινητήρων στις δραστηριότητες του εργοστασίου καθιστά τον ιστορικό τόπο του Σκόβντε τμήμα και του μέλλοντος της εταιρείας.

H Volvo Cars ανακοίνωσε νωρίτερα εντός του έτους ότι κάνει σημαντικές επενδύσεις στην in-house σχεδίαση και ανάπτυξη ηλεκτροκινητήρων για τα μοντέλα Volvo επόμενης γενιάς. Με τις επενδύσεις που προγραμματίζονται στο Σκόβντε, η εταιρεία πραγματοποιεί τώρα τα πρώτα βήματα προς την in-house συναρμολόγηση και κατασκευή ηλεκτροκινητήρων.

Σε ένα πρώτο στάδιο, στο Σκόβντε θα συναρμολογούνται ηλεκτροκινητήρες. Σε επόμενη φάση, η εταιρεία προτίθεται να μεταφέρει ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία για τους ηλεκτροκινητήρες in-house, σε εγκαταστάσεις του Σκόβντε.