VOLVO XC60 Recharge T8 Polestar υψηλών επιδόσεων

Κοινοποίησε το άρθρο

To VOLVO XC60 Recharge Τ8 των 455 ίππων γίνεται ακόμα πιο δυναμικό έχοντας πλέον το πακέτο της Polestar.

Το plug-in υβριδικό VOLVO XC60 Recharge T8 είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο εντυπωσιάζει για τις επιδόσεις του. Τώρα όμως υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες οδηγικές συγκινήσεις, έχοντας ένα λογισμικό βελτίωσης.
Προϊόν μίας αναβάθμισης που κρύβει πίσω της πάνω από 20 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας και τεχνογνωσίας στη βελτίωση των επιδόσεων, το XC60 Recharge T8 Polestar Optimised, αλλάζει επίπεδο.

Οι κορυφαίες, για την κατηγορία, τιμές ισχύος και ροπής (455 ίπποι και 709 Nm) συνδυάζονται στο συγκεκριμένο μοντέλο με στοχευμένες παρεμβάσεις στον κινητήρα και τη μετάδοση.
Το XC60 Recharge T8 ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του, επιταχύνοντας από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα. Με το λογισμικό αναβάθμισης της Polestar , προσφέρει στον οδηγό πιο συναρπαστική αίσθηση.

Ο μειωμένος χρόνος απόκρισης του κινητήρα στο πάτημα του γκαζιού παρέχει αυξημένο, πιο διαισθητικό έλεγχο των αντιδράσεων του αυτοκινήτου. Το ίδιο ισχύει και για τον χρόνο που μεσολαβεί κατά την αλλαγή σχέσεων,οι οποίες γίνονται χωρίς την παραμικρή υστέρηση.

Σε απαιτητικές διαδρομές, όπως η κατάβαση σε έναν δρόμο με στροφές, το αυτοκίνητο διατηρεί την ίδια σχέση όταν ο οδηγός αφήσει το γκάζι. Το ίδιο ισχύει και μετά το φρενάρισμα, τότε που ο κινητήρας διατηρεί την κατάλληλη σχέση και αποκρίνεται ταχύτερα μόλις ο οδηγός επανέλθει στο γκάζι.

Στο VOLVO XC60 Recharge T8 Polestar Optimised, μετά την εγκατάσταση του πακέτου αναβάθμισης Polestar , η σχετική επιλογή προστίθεται στο μενού με τα προγράμματα οδήγησης, στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου. Τέλος, το αποκλειστικό έμβλημα Polestar Engineered στο πίσω μέρος αυτής της μοναδικής έκδοσης δηλώνει διακριτικά τη σπορ ταυτότητά της.

Με το λογισμικό της Polestar οι πιστοποιημένες τιμές ρύπων και κατανάλωσης δεν επηρεάζονται, ενώ το ίδιο ισχύει και για την εγγύηση.
Το XC60 Recharge T8 Polestar Optimised είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο Επίσημο Δίκτυο της VOLVO.


Τα πακέτα αναβάθμισης της Polestar Engineered Optimisation, βελτιώσεων σε έως και 6 λειτουργίες, τις δυνατότητες του οχήματος.
Ανάλογα με το μοντέλο, το λογισμικό αναβάθμισης παρέχει αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής, ταχύτερη απόκριση του κινητήρα και του κιβωτίου, καθώς και βελτίωση στην κατανομή ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες για τις εκδόσεις AWD.

Ενδεικτικά, το XC60 Mild Hybrid B5 Diesel AWD επωφελείται από αύξηση της στιγμιαίας μέγιστης ισχύος (Dynamic Effect, με διάρκεια έως 20 δευτερόλεπτα) κατά 23 ίππους, (συνολικά 258), ενώ η πιστοποιημένη μέγιστη ισχύς του αυξάνεται κατά 10 ίππους (συνολικά 245).

Στην περίπτωση του VOLVO XC60 Mild Hybrid B4 Diesel, η εγκατάσταση του λογισμικού αποφέρει αύξηση της μέγιστης ισχύος κατά 12% και της μέγιστης ροπής κατά 7%, ενώ τα αντίστοιχα μεγέθη για το XC40 Recharge Plug-in Hybrid Τ5 ενισχύονται κατά 8% και 6%.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτομαγιά : Πως θα κυκλοφορήσουν τα Μ.Μ.Μ.

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Μ. Τετάρτη. Γιατί στην απεργία της ΓΣΕΕ, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα συμμετάσχουν και τα σωματεία των...

NISSAN Concepts : Το μέλλον ξεκινά από την Κίνα (video)

Πρωτότυπα μοντέλα για όλες τις διαθέσεις, που θα καλύπτουν τις μελλοντικές ανάγκες κινητικότητας παρουσίασε η NISSAN στην Κίνα       Δεν υπάρχει πλέον εταιρεία που να προγραμματίζει...

VIDEO : Χαλαρωτικό οδοιπορικό στη Μαγιόρκα με Mustang Mach-E

  Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε, ταξιδεύοντας στην πανέμορφη Μαγιόρκα «οδηγώντας» μια αθόρυβη Mustang Mach-E     Το Ford Scenic Project, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Βρετανό...

DFSK: Νέα μάρκα στην Ελλάδα – Ποια μοντέλα έρχονται (video)

  Η DFSK, μια εταιρεία τα μοντέλα της οποίας κυκλοφορούν σε περισσότερες από 70 χώρες, εισάγεται πλέον επίσημα και στην Ελλάδα, από τον όμιλο εταιρειών...

Ανάβαση Ψάθας 2024

Η 3η Ανάβαση Ψάθας ήταν ο δεύτερος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του αντίστοιχου θεσμού Ιστορικών αυτοκινήτων, με τη νίκη σε πολλές κατηγορίες να...

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....