CITROEN: Χειμερινή απόσυρση

Κοινοποίησε το άρθρο

 

Η CITROEN συνηθίζει να δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν εύκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός νέου αυτοκινήτου. Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει τώρα ένα μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης!

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια έκθεση CITROEN και να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο. Έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο δίνοντας αξία στο παλιό τους, με σύντομο χρόνο παράδοσης!

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της γαλλικής φίρμας με τους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα C3 Aircross, το νέο C5 Aircross, αλλά και το C3. Όλα τα μοντέλα της CITROEN συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να προγραμματίσουν test drive, Online ή στις εκθέσεις CITROEN σε όλη την Ελλάδα.

Η CITROEN έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτήν την εποχή, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα, λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στην αγορά.
Το πρόγραμμα της απόσυρσης της CITROEN θα ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROEN ή την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας, www.citroen.gr.