Η τεχνολογία αιχμής του Honda e και η μοναδική οδηγική εμπειρία!

Κοινοποίησε το άρθρο
Honda e

Ο φουτουριστικός σχεδιασμός του Honda e προδίδει την προηγμένη τεχνολογία με την οποία το φρόντισε το ανθρώπινο δυναμικό της ιαπωνικής εταιρείας, παράγοντας ο οποίος προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία οδήγησης! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

Του Νίκου Μιχαλόπουλου 

Ένα σύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο οφείλει να ξεχωρίζει για την τεχνολογία με την οποία είναι εξοπλισμένο. Αυτό το πετυχαίνει σε απόλυτο βαθμό το Honda e! Μπαίνοντας μέσα κεντρίζει το ενδιαφέρον το ψηφιακό ταμπλό και η High-Tech αισθητική που αποπνέει. Εξωτερικά εντυπωσιάζουν οι κάμερες υψηλής ανάλυσης στην θέση των καθρεπτών, και τα Full Led στρογγυλά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, δίνοντας στο αυτοκίνητο μια φουτουριστική εικόνα!

Honda e

Ωστόσο αυτά τα πρώτα χαρακτηριστικά είναι απλά για να μας ανοίξουν την όρεξη… καθώς η τεχνολογία δεν περιορίζεται μόνο στο «φαίνεσθαι» αλλά εκτείνεται και στους ουσιαστικούς παράγοντες!

Τι εννοώ με αυτό; Φυσικά το σύστημα κίνησης του αυτοκινήτου. Ειδικότερα το Honda e παίρνει κίνηση στους πίσω τροχούς από έναν αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα 154 ίππων και 315 Nm ροπής, ικανό να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 8,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 145 χλμ/ώρα! Ο κινητήρας συνδυάζεται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 35,5 kWh που προσφέρει αυτονομία 180 χιλιομέτρων. Ικανοποιητικό εύρος για την καθημερινή μετακίνηση εντός του αστικού ιστού.

Honda e

Οδηγική εμπειρία που δημιουργεί έκπληξη 

Από την στιγμή που θα βρεθεί μπροστά στο τιμόνι για πρώτη φορά ο οδηγός, θα νιώσει μια αίσθηση έκπληξης να τον κυριεύει! Ο λόγος είναι οι οθόνες δεξιά και αριστερά, που αντικαθιστούν τους καθρέπτες αλλά και το ταμπλό πολλαπλών λειτουργιών που θυμίζει ένα πολύ εξελιγμένο τάμπλετ.

Honda e

Η μοναδική οδηγική εμπειρία συνεχίζεται και στις κανονικές συνθήκες. Το πολύ καλό πλαίσιο του μικρού Honda e μεταφράζεται σε στιβαρότητα, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά σταθερό στον δρόμο, δημιουργώντας αίσθηση ασφαλείας! Εντός πόλης είναι ευέλικτο και ευκολοδήγητο, αλλά και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο παραμένει εξαιρετικά ασφαλές, δίνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. Ιδιαίτερα στον αυτοκινητόδρομο είναι πολύ ευχάριστο και ξεκούραστο!

Συνολικά το Honda e είναι ένα πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό αυτοκίνητο με πρόσημο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίησης, για πιο ανθρώπινες πόλεις. Για όσους θέλουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, η πρόταση της Honda θα τους ανταμείψει στο ακέραιο και όλα αυτά από 35.990 €  (29,113 € με την επιδότηση από το πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά του ΥΠΕΝ)!