Aλλάζει η τετρακίνηση στη Jeep και σε όλο το group

Κοινοποίησε το άρθρο

Οι κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου των μοντέλων της Jeep εξελίχθηκαν εστιάζοντας στις ανάγκες των αγοραστών με την παράλληλη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που άνοιξαν οι νέες τεχνολογίες στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η εξέλιξη των μηχανικών μερών σε συνδυασμό με την πρόοδο των ηλεκτρονικών συστημάτων επέτρεψαν τα συστήματα τετρακίνησης να προσφέρουν νέα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, χάρη και στο αρμονικό τους συνδυασμό με τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Η εφαρμογή του νέου συστήματος plugin hybrid στα Jeep Renegade και Compass το 2020 θα αποτελέσει μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη αλλάζοντας τα δεδομένα στα οχήματα 4×4 βελτιώνοντας περαιτέρω τις ήδη κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των οχημάτων Jeep.

Η κίνηση στον πίσω άξονα δεν θα μεταδίδεται πλέον μέσω ενός κεντρικού άξονα, αλλά ενός ηλεκτροκινητήρα, επιτρέποντας την εντελώς ανεξάρτητη διαχείριση ροπής στους εμπρός και πίσω τροχούς. Το ηλεκτρικό σύστημα είναι επίσης πολύ πιο ισχυρό από ένα μηχανικό, αλλά και πολύ πιο ακριβές καθιστώντας το ιδανικό για δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές.