Το All new Renault Kangoo Van κέρδισε τον τίτλο του ‘International Van of the Year 2022’

Κοινοποίησε το άρθρο
Renault Kangoo Van

Το All new Renault Kangoo Van κέρδισε τον τίτλο του ‘International Van of the Year 2022’, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους ψήφους από την επιτροπή των 24 εκλεκτόρων, Ευρωπαίων δημοσιογράφων του καταξιωμένου θεσμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Στα πλαίσια της έκθεσης επαγγελματικών αυτοκινήτων Solutrans, στη Lyon της Γαλλίας, ο κ. Jarlath Sweeney, Πρόεδρος της επιτροπής του IVOTY, απένειμε στον κ. Mark Sutcliffe, SVP, LCV Business Unit, του Renault Groupe, το βραβείο του International Van of the Year για το 2022, για το All new Renault Kangoo Van.

Η πανευρωπαϊκή επιτροπή, αποτελούμενη από 24 κορυφαίους δημοσιογράφους, εξειδικευμένους στα επαγγελματικά και βιομηχανικά οχήματα, κατέταξε το νέο Van της Renault στην πρώτη θέση, μπροστά από άλλα 14 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, 11 διαφορετικών εταιρειών, που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους μήνες.

Για την κριτική επιτροπή του IVOTY, τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης για το Διεθνές Βραβείο Van of the Year, είναι η συμβολή του εκάστοτε νέου μοντέλου στην αποδοτικότητα, την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και τα σύγχρονα περιβαλλοντικά πρότυπα, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Αυτή είναι η 4η φορά που ένα επαγγελματικό όχημα της Renault κερδίζει το βραβείο IVOTY, με το Renault Master να έχει κερδίσει τον τίτλο το 1998, το Renault Trafic το 2002 και το ηλεκτρικό Renault Kangoo Z.E. το 2012.