O Παπασταθόπουλος επέλεξε το «Αυτοκίνητο του 2021» για την Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Τη Δευτέρα (25/1) ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ντύνεται στα “ερυθρόλευκα” για 2,5 χρόνια.  Αμέσως χρειαζόταν και ένα αυτοκίνητο για τις καθημερινές μετακινήσεις του.

Έτσι λοιπόν επέλεξε το νέο Renault Captur! Το γαλλικό SUV  που είναι το «Αυτοκίνητο του 2021», μετά την καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία των δημοσιογράφων μελών του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα»

Tο νέο Renault CAPTUR είναι ένα μοντέλο – σταθμός για τη Renault, καθώς είναι ο ηγέτης στην κατηγορία με τη μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου τα τελευταία χρόνια στις διεθνείς αγορές.

 

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις και πιο εντυπωσιακό σε σχεδίαση από τον προκάτοχό του, το νέο μοντέλο ξεφεύγει από τα στενά όρια της κατηγορίας των compact crossover και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Βασίζεται σε μία τελείως καινούρια πλατφόρμα (CMF–B) που του δίνει τη δυνατότητα να είναι απόλυτα δικτυωμένο, να κάνει χρήση τεχνολογιών ασφαλείας που του επιτρέπουν επίπεδο 2 αυτόνομης οδήγησης, ενώ αποτελεί και το πρώτο plug–in υβριδικό μοντέλο της Renault.

 

Το Renault CAPTUR, το πρώτο σε πωλήσεις compact  SUV στην Ευρώπη, που καθιέρωσε την κατηγορία, έχει αξιολογηθεί με την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων, από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP, ενώ εξοπλίζεται με την πιο ολοκληρωμένη παλέτα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, Renault EASY DRIVE.

Φωτογραφίες: Renault