RENAULT Trafic Van: Παράδοση σε 48 ώρες

Κοινοποίησε το άρθρο

 

H RENAULT προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές, να αποκτήσουν και να παραλάβουν το Trafic Van σε δύο ημέρες.

 

Ο μεγάλος χρόνος παράδοσης των καινούργιων αυτοκινήτων, είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της αγοράς. Σε αρκετές περιπτώσεις, όταν ο υποψήφιος αγοραστής ακούσει χρόνο παράδοσης σε 6 μήνες, κάνει…πάρτι.

Τώρα, έρχεται η RENAULT να αλλάξει αυτά τα δεδομένα. Γιατί προσφέρει τη δυνατότητα παράδοσης του Trafic Van, μέσα σε 48 ώρες! Η…προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για παραδόσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα το RENAULT Trafic Van καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Η άμεση δυνατότητα απόκτησης και παράδοσης του Trafic Van ισχύει στο επίσημο δίκτυο της RENAULT, όπου υπάρχει και η δυνατότητα για test drive.

To RENAULT Trafic Van για πάνω από 40 χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα επαγγελματικά οχήματα. Έχει μεγάλη μεταφορική ικανότητα, ευκολία διαμόρφωσης και ευρεία γκάμα εκδόσεων (με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, με χαμηλή ή υπερυψωμένη οροφή). Παράλληλα, διατίθεται με καινούργια συστήματα ασφαλείας, μοντέρνο σύστημα πολυμέσων και πλήρη γκάμα κινητήρων.

Εκτός από τη σύγχρονη εμφάνιση που εμπρός τονίζεται από τα full LED φωτιστικά σώματα, διαθέτει ιδιαίτερα κ κομψό εσωτερικό με προσεγμένο φινίρισμα, αλλά και ένα επίπεδο εξοπλισμού που συγκρίνεται με αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Το Trafic Van προσφέρει έναν από τους κορυφαίους, σε μήκος και ύψος, χώρο φόρτωσης, ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Προσφέρεται σε δύο μήκη μεταξονίου (L1 & L2) με μήκος χώρου φόρτωσης από 2,5μ. που σε συνδυασμό με την standard ανοιγόμενη θυρίδα διαχωριστικού, μπορεί να υποστηρίξει φορτία μήκους έως 4,15μ.

Δύο είναι και οι επιλογές στα ύψη του αμαξώματος προσφέροντας διαστάσεις χώρου φόρτωσης έως 8,9 κ.μ. και ύψους μέχρι 1,9μ.

Παράλληλα, εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον χώρου φόρτωσης, χωρίς τζάμια , για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ παραμένει ιδανικό για πάσης φύσεως διασκευές.

Η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων φτάνει τα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος). Σε ορισμένες εκδόσεις, το ντουλαπάκι έχει αντικατασταθεί από το συρτάρι «EasyLife», του οποίου ο έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος διευκολύνει πολύ τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ένα χώρο 6,6 λίτρων.

Το RENAULT Trafic Van ήταν το πρώτο επαγγελματικό όχημα που προσέφερε το «κινητό γραφείο». Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα.

Ο τετρακύλινδρος diesel κινητήρας 2.0 Blue dCi, είναι πιστοποιημένος με την τελευταία γενιά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 D Full. Είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με 110, 130 ή 150 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών και smartphone mirroring, κάμερα οπισθοπορίας, Mobile Office, Cruise Control, φώτα full LED, αισθητήρες φωτός-βροχής και αισθητήρες πίεσης ελαστικών.
Παράλληλα, διατίθεται και ο καθρέφτης Wide View Mirror, που διευκολύνει και προστατεύει τον οδηγό, προσφέροντας του ορατότητα στη «νεκρή» γωνία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...