HYUNDAI Tucson 2024: Εξηλεκτρισμένη ανανέωση (τιμές)

Κοινοποίησε το άρθρο

Νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και ασφάλειας διαθέτει το νέο HYUNDAI Tucson F/L.

 

 

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, αλλά και 7 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, το HYUNDAI Tucson ανανεώνεται.

Η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς SUV, που το 2022 αναδείχτηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, ξεχωρίζει γιατί έχει φορέσει τα νέα…ρούχα της οικογένειας. Βασίζεται δηλαδή, στη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της HYUNDAI.

Εξωτερικά διακρίνονται οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, τα μεγαλύτερα φώτα ημέρας, οι καινούργιες ζάντες αλουμινίου και οι νέες χρωματικές επιλογές.

Το πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στο ταμπλό, το τιμόνι, τα καθίσματα και το σύστημα infotainment. Με στόχο τη βελτίωση της άνεσης και της ευκολίας για όλους τους επιβάτες.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, το νέο Tucson διαθέτει την τελευταία γενιά του συστήματος infotainment της HYUNDAI. Το Connected Car Navigation Cockpit (ccNC).

Αυτή που ξεχωρίζει είναι η νέα κυρτή πανοραμική οθόνη. Περιλαμβάνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και την οθόνη αφής των επίσης 12,3 ιντσών του συστήματος infotainment σε μια ενιαία μονάδα.

Επιπλέον, ο οδηγός μπορεί να επωφεληθεί από τα ανανεωμένα γραφικά του νέου συστήματος και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Bluelink® Connected Car Services. Που διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως Connected Routing, Hyundai Live Services και σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή Bluelink®.

Οι ενημερώσεις Over-the-Air, για τη συντήρηση και η πρόσβαση στα Features on Demand, εξασφαλίζουν πως θα χρησιμοποιείται το πιο πρόσφατο λογισμικό και οι αντίστοιχες δυνατότητες infotainment.

Για ένα μοντέλο όπως το HYUNDAI Tucson, οι χώροι και η άνεση αποτελούν σημαντικά στοιχεία. Τώρα, το SUV των 4,51 μέτρων με το μεταξόνιο των 2,68 μέτρων, είναι ακόμη περισσότερο προσανατολισμένο στον άνθρωπο.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης, όπως τριζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω καθώς και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα.

Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν σε αναλογία 4:2:4 με το πάτημα ενός κουμπιού ή εξ αποστάσεως για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.
Εντυπωσιακός είναι και ο χώρος αποσκευών που κυμαίνεται από 546 έως 620 λίτρα.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην ασφάλεια, αφού εξοπλίζεται με ένα βελτιωμένο σύστημα επτά αερόσακων. Το οποίο διαθέτει επιπλέον έναν κεντρικό πλευρικό αερόσακο για να αποτρέπει τη σύγκρουση μεταξύ των δύο εμπρός επιβατών.

Υπάρχει ακόμα ένα νέο σύστημα. Το Crosswind Stability Control. Το οποίο αντιμετωπίζει τους ισχυρούς ανέμους κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες, εφαρμόζοντας μερικό φρενάρισμα και έλεγχο της ροπής του τιμονιού για τη βελτίωση της ευστάθειας.

Στη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς συμβάλει και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση. – Μέσω του Mode Select, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ των προγραμμάτων Eco, Normal ή Sport ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Tucson διαθέτει περισσότερες υβριδικές επιλογές. Με τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης στην κατηγορία του.

Υπάρχουν κινητήρες 1.6 λίτρων Turbo, 48V, βενζίνης και πετρελαίου με 160 και 136 ίππους αντίστοιχα. Αλλά και Full Hybrid βενζίνης με 215 ίππους. Αυξημένη είναι η ηλεκτρική απόδοση και της plug-in υβριδικής έκδοσης των 252 ίππων. Η οποία διατίθεται με κίνηση στους δύο τροχούς ή και στους τέσσερις τροχούς.

Οι τιμές του HYUNDAI Tucson Face Lift ξεκινούν από 29.190 ευρώ που έχει η έκδοση 1.6 T 48V Hybrid 160ps Premium. Η Distinctive ξεκινά από 31.190 ευρώ και από 36.590 η τετρακίνητη με αυτόματο κιβώτιο. Η έκδοση Limited ξεκινά από 32.890 ευρώ και η πιο σπορτίφ N Line, από 35.090 ευρώ.

Οι εκδόσεις 1.6Τ Full Hybrid 215ps, είναι όλες με αυτόματο κιβώτιο και έχουν τιμές που αρχίζουν από 40.690 ευρώ. Οι τετρακίνητες εκδόσεις είναι 2.100 ευρώ ακριβότερες.
Οι Plug-in Hybrid εκδόσεις του Tucson ξεκινούν από 45.990 ευρώ και οι πετρελαιοκίνητες από 33.190 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Οι δρόμοι που κλείνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Κυριακή

Οι αγώνες δρόμου Greece Race for the Cure 2024 και Olympic Day Run 2024 θα έχουν ως αποτέλεσμα σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα και...

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2024: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Ο αγώνας δρόμου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ φέρνει προσωρινές διακοπές στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε μεγάλο μέρος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.     Το πρωί του Σαββάτου 28...

VIDEO: MASERATI – Compagni di Viaggio

Δείτε μια ταινία μικρού μήκους για τους οικογενειακούς δεσμούς, οι οποίοι ενισχύονται με το πάθος για τα αυτοκίνητα και ειδικά για τις MASERATI.   Η MASERATI...

HYUNDAI Tucson 2024: Εξηλεκτρισμένη ανανέωση (τιμές)

Νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και ασφάλειας διαθέτει το νέο HYUNDAI Tucson F/L.     Συμπληρώνοντας 20 χρόνια από την πρώτη του...

CITROEN C3 2024: Έρχεται με…φόρα (τιμές)

Το ολοκαίνουργιο CITROEN C3, υπόσχεται ότι θα...ταράξει τα νερά της αγοράς, όχι μόνο με τα χαρακτηριστικά του, αλλά και με τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές...

LIVE TV: Δείτε live το shakedown του Ράλι Χιλής

Δείτε το shakedown του Ράλι Χιλής Bio Bio.     Μετά το Ράλι Ακρόπολις, όπου κυριάρχησε η HYUNDAI και ο Neuville, το WRC μεταφέρεται στη Χιλή. Στους...

LEAPMOTOR: Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Με δελεαστικές τιμές ξεκινούν την πορεία τους στην ελληνική αγορά τα πρώτα μοντέλα της LEAPMOTOR.   Η LEAPMOTOR, ένας από τους κορυφαίους, προερχόμενους από την Κίνα...

PAL-V Liberty: Το ιπτάμενο αυτοκίνητο παίρνει άδεια κυκλοφορίας!

Το πρώτο FlyDrive Vehicle στον κόσμο, το PAL-V Liberty, πέρασε με επιτυχία τον πρώτο του περιοδικό έλεγχο. Τώρα ετοιμάζεται για τη στιγμή που θα...